tirsdag den 17. januar 2017

ÅRSKAVALKADE 2016 - ÅRET I HAVEN (DEL 1)


Haveåret 2016 kort fortalt..så selvom vi allerede er et lille stykke inde i 2017, vil jeg her samle lidt stemningsfotos fra året der gik. Håber I bærer over med min lange reaktionstid....

2016 har været et år, der har budt på så utrolig megen glæde, ført os steder hen vi ikke havde troet og givet os mange, mange dejlige timer udenfor. Det er derfor med smil på læben, at jeg her byder på et gensyn med året der gik.


Året i haven 2016 - januar


Januar. Allerede i januar viste året sig fra sin bedste side. Jeg gennemgik en vellykket operation og fik fjernet den diskusprolaps, der i 4 måneder havde ødelagt mit liv.

Lyslygter og fuglemad lavede jeg hele måneden - for selv da jeg havde det værst tilførte lygterne vores liv lidt skøbelig skønhed...pg fuglene skulle jo ikke sulte, blot fordi jeg havde ondt.


Året i haven 2016 - februar

Februar. Udover intens genoptræning, så blev det en måned, hvor jeg stadig var hjemme, og derfor kunne dvæle ved de små forårstegn, og nyde at pynte huset med blomster. Jeg havde igen kræfter og overskud til at tænke kreative tanker, og udforskede forskellige muligheder for afskårne blomster - både svævende og i opstillinger


Året i haven 2016 - marts

Marts. Nu kom foråret stille igang. Påsken blev fejret med naturligt pynt og forårsbebudere blev plantet i hver en ledig krukke.


Året i haven 2016 - april

April. Nu kunne vi igen for alvor trække udenfor i haven, nyde livet i en havestol, bygge en af de konstruktioner vi havde sat os for at berige haven med i år, og ja....bare glædes over alle de planter og blomster, der igen gav haven fylde.


Årskavalkade 2016 - maj i haven

Maj. Her skete en af de helt store begivenheder i vores liv. Vi fik mulighed for at købe den fineste, røde gård i Småland - og som ovenikøbet er nabohuset til mine forældres gård. Vi havde ikke troet, at det var lige nu, at vi skulle blive husejere i Sverige også, men denne mulighed kunne vi ikke forpasse. Det er nok det bedste køb vi nogensinde har gjort, og stadig er vi helt tosse-forelskede i det dejlige hus, som vi stadig renoverer indvendigt. De fleste weekender i maj blev da også holdt i Sverige, men i sidste weekend af maj blev der nu tid til en dejlig havefest herhjemme.


Året i haven 2016 - juni

Juni. Jeg fik min store drøm opfyldt, og kunne fejre min 40års fødselsdag i mit svenske paradis. Det var en sand glæde at vågne op der for første gang - og siden blive fejret af både min egen lille familie, mine forældre, og min elskede mormor. Herhjemme bugnede haven med roser og stauder - dejligt med en have, der også kan tåle at være alene hjemme, nu hvor dens ejere ikke lige har øje for dens behov...(Del 2 af årskavalkade kommer så snart jeg igen har et par ledige timer)


Kærlig hilsen Katinka

13 kommentarer:

 1. Hej Katinka

  Smukke, smukke kollager. Du har virkelig fået dem til at virke solskinsagtige allesammen, selv mørke januar :-). Godt det begynder at røre på sig derude igen, kan næsten ikke vente...

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Katinka

  Smukke, smukke kollager. Du har virkelig fået dem til at virke solskinsagtige allesammen, selv mørke januar :-). Godt det begynder at røre på sig derude igen, kan næsten ikke vente...

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord, Gitte. Godt vi kan lokke lidt lys frem her - for den ser vi ikke meget til derude.

   Håber også du vil glædes over næste del af kavalkaden.

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 3. Hold da op, hvor er de collager smukke:) Det glæder mig, at operationen gik godt, og at du er oppe på dupperne igen og tillykke med jeres smukke svenske hus:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Susanne. Ja, jeg er lykkelig for igen at kunne springe rundt! Også tak for de søde ord om collagerne. Håber også du vil nyde de næste 6.

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 4. Skønne billeder og dejlig positiv opdatering, godt du er i fuld gang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - Ja jeg er i fuld gang, men husker også at stoppe op og nyde det:0)

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 5. Ih, du tager altså nogle dejlige, stemningsfulde billeder, Katinka! Og hvor er det godt at høre at du er kommet af med smerterne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taf for dine søde ord Nana - De vækker glæde!!!

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 6. Hej Katinka.
  Sikke skønne billeder. Nu har jeg jo været offline i et stykke tid, så tillykke med det skønne hus i Sverige. Det ser vel nok lækkert ud.
  Kærligst Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heike - jeg har nu heller ikke overlæsset bloggen med oplysninger (har jo hovedet fuldt af planer;0)), så sådan en oplysning kan man nemt overse;0)

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 7. Det var virkelig et begivenhedsrigt første halvår for jer - godt at du er på den anden side af operationen og så glæder vi os til at følge med både i Sverige og Danmark :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih - glæder mig til også at tage fat der - Tror den svenske have bliver noget helt andet, så håber I vil tage godt imod den også:0)

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka