fredag den 16. december 2016

SMÅ JULETRÆER PYNTER OVER ALT


Ingen jul uden juletræer - mange juletræer! Sådan er det for mig og sikkert også for mange andre. I julen nyder jeg at fylde huset med mange små træer inden finalen juleaften, hvor det helt store træ får lov at stjæle al opmærksomheden med det fineste pynt.

Lille juletræ i potte


Siden vi nu har købt gård i Sverige, har vi nu adgang til små rødgraner i massevis, så flere af dem har jeg hentet ind og plantet i små potter. Jorden har jeg herefter dækket med blødt, grønt mos, for lige at trykke julestemningen yderligere i vejret. De små træer kan pyntes med et enkelt stykke julepynt, eller blot stå enkle og stråle i sig selv. 

Pynt op til jul med små juletræer i lerpotter

Julepynt naturligt med små juletræer i lerpotter


De bærer nærmest julens dna i sig, synes jeg.


Kærlige julehilsner fra Katinka


Juletræ med enkelt stykke julepynt

2 kommentarer:

 1. Ja, det er jul på den allerbedste, naturlige måde. Skønne billeder du viser :-) Vi har også masser af grangrene, små grantræer og grankranse i huset, og jeg nyder både synet og duften!
  God før-juleweekend til dig og dine!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Tak Nana - og ja duften er også så skøn i dig selv. Jeg brænder også grangrene af i ovnene og det er bare jul jul jul:0)

  Kærlige julehilsner fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka