mandag den 19. december 2016

ENKLE KRANSE TIL UDE OG INDE


Jeg er stor tilhænger af enkel og naturlig julepynt. For mig skal julen dufte af skov og krydderier - ikke af spraydåsernes parfumerede glitter og af plastik. Mine julekranse bliver også år for år mere og mere enkle - men til gengæld flere og flere. 

Både til vores hus i Danmark og i Sverige har jeg bundet kranse af gran og enebær, og de pynter og dufter nu på døre og skabe rundt omkring i husene. De tager ikke lang tid at lave, men effekten er stor. Kranse på hoveddøreKransene er pyntet med naturlige og rustikke bånd, for netop at understrege den naturlige stil. Og viltre i udtrykket er de i år - det synes jeg i sær passer til den svenske ødegårdsstemning.


Enebærkranse pryder hoveddørene
Indret med kranse i julen
Dørkrans i gran med jutesløjfe
ADVENTSKRANSEN 2016.

Og ingen regel uden undtagelse, for selvom min adventskrans i år er underspillet og enkel, så er den bundet af alt fra ene og kogler til blåbærris og rakler - og det hele har fået et svagt metallisk skær, som modspil til den enkle krans og de smalle velourbånd.

metalisk adventskrans i kolde farver


Båndene er faktisk det mest bemærkelsesværdige ved ophængningen i år. Jeg har forskudt halvdelen af båndene, så de samles i to forskellige punkter, modsat det ene jeg normalt har benyttet mig af. En enkel men effektfuld måde at bruge bånd på, synes jeg. Beklager billedernes kvalitet, men mit kamera driller i kunstlys!


Anderledes ophæng af adventskrans
Kærlige julehilsner fra Katinka

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka