onsdag den 10. februar 2016

SOVEVÆRELSE MED BLOMSTER OG SNERT AF SVENSK VINTAGE


Vores soveværelse med vintage-twist og med duft af blomster…. For jeg elsker at putte mig i sengetøj med håndbroderede blomster og vågne til friske buketter. Især i denne tid, hvor jeg kommer mig over rygoperation, og stadig har brug for en del liggende hvile.


Soveværelse med buketter og nordiske toner

Sengemiljø med hvide, håndbroderede hovedpudebetræk
Derfor nyder jeg, at vores soveværelse er et sted som summer af luftighed, søde minder og kærlighed til det svenske.

Rummet er primært holdt i hvide toner med blå, grå og grønne tilskud af farver. Tapetet bag hovedgærdet er svagt gråblåt med sølvfarve grene, og giver rummet et lidt eksklusivt look med moderne twist, synes jeg.

Blomster, skind og hygge i soveværelset


Så jeg nyder at tage lidt hvilestunder her med havedrømme og dejlig te. 


Kærlig hilsen Katinka 

Soveværelse med hjemmelavet hovedgavl

Soveværelse med lys og luft

8 kommentarer:

 1. Hej Katinka
  Jeg håber, det stadig går fremad med dig, men efter sådan en operation skal der hviles lidt mere. Jeg har også sådanne fine pudebetræk, min mor kunne den slags, så jeg har også haft børnedynebetræk med fine broderier, som hun selv havde lavet.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med sådanne broderede fortællinger, synes jeg. Vi har også lidt fra oldeforældre, men ellers købt på svenske auktioner. Kan ikke lade være med, at gruble lidt over de tanker og drømme der er blevet lagt i arbejdet:0)
   Og tak det går herligt fremad lidt ad gangen, men det er bare som om solen skinner igen:0)
   Kærlig hilsen fra Katinka

   Slet
 2. Kære Katinka Tak for kigget, det ser altså skønt ud hos dig. Det oser af her kan man slappe godt af samtidig med der er en elegance. Smukt skruet sammen. Godt til at tænke dejlige minder da du skrev broderede blomster. Min oldemor havde lavet de yndigste pudebetræk til mig da jeg var spæd, med de flotteste flerfarvet blomster ranker. ;-) Fortsat god bedring. kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina. Velbekomme. Jeg nyder i hvertfald alt lyset og de friske blomster, som jeg synes giver så meget til et rum. Aj, hvor jeg håber du stadig har de pudebetræk - både for skønheden og historien:0)
   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 3. Hej, det ser så fuldstændig lyst og luftigt ud og fløjlsblødt at putte sig i, samtidigt kan man lade øjnene glide rundt på de smukke opstillinger, især er jeg vild med den fine hylde over sengen. Sådan én har jeg skrevet på min ønskeseddel.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Ingeborg.
   Jamen den hylde har jeg faktisk selv lavet for år siden, da jeg ikke kunne blive enig med mig selv om hovedgærde på sengen eller ikke. Endte med at lave panelvæg, hvor hylden er fastmonteret...og må tilstå, at jeg har været glad lige siden for mit valg - både til at stille lys, blomster og billeder, men også et glas vand, hvis jeg trænger til det. Held og lykke med at få sådan en:0)
   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 4. Virkeligt lækkert soveværelse du har, kan man andet end at elske det? Selv har jeg også en forkærlighed for soveværelser og gør virkelig meget ud af rummet.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heike.
   Jeg elsker i hvert fald lyset og luften der... tror det er vigtigt at have et smukt soverum, for det er trods alt det første man ser om morgenen og det sidste om aftenen.
   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka