tirsdag den 19. januar 2016

ISLYGTER I BALLONER


Det er let at lave islygter i balloner - men resultatet er aldrig til at gennemskue. Faktorer som temperatur kontra tid gør altid processen spændende, for er isen tyk nok - eller måske så tyk, at vandet er svært at få ud, og pladsen til lys bliver for snævert? 

Man ved det først når ballonen er sprunget og resultatet åbenbarer sig.

Islygter i balloner
Er du ikke allerede i gang med at lave islygter, vil jeg bare råde dig til hurtigst at få grebet nogle balloner og skåle (læs mere her om hvordan du gør). Og har du ikke balloner på lager, så skal du til at lede butikker igennem, for jeg har med frustration måtte erkende, at balloner ikke hører til de fleste butikkers vintersortiment!

Islygter i ballonerNå, men her er en opstilling på havebordet med lygter lavet i balloner. Jeg elsker at lege og forsøge nye veje, men disse basic lygter uden andet end rent, klart, frossent vand har en stor skønhed i sig, synes jeg. 

Synes at sammen med den sorte lygte og den mørke birkegren er der så meget fin kontrast i denne opstilling - selv i dagslys.

Islygter i balloner

Men er du i gang med lygter?
Er du mest til de enkle lygter uden farve og blomster mm, eller synes du de er kedelige?


Kærlig hilsen Katinka


Vil du se flere fotos af opstilling, må du lige kigge forbi Instagram (navn der er “plantebegejstring”). Islygter i balloner

4 kommentarer:

 1. Det ser flot ud med islygter, jeg har ikke lavet dem i år, men fik lavet nogle stykker sidste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene - ja islygter er skønne! Håber du bor et sted i Danmark, hvor det er lige så koldt som her, for så kan du nå det endnu.

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka
  De er bare så super fine dine islygter - du har ret, jeg må se at komme i gang med at få fyldt balloner.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anita - håber du nu er i gang, for de lygter går bare noget ved vinteren... Her forsøger jeg heletiden med nye muligheder, så det er ikke sidste gang jeg har islygter på bloggen denne vinter...

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka