fredag den 22. januar 2016

EN MIDLERTIDIG BLOG-PAUSE


Når dette blogindlæg dukker op, vil jeg være i gang med at blive opereret for den diskusprolaps i lænden, der nu i 4 måneder har gjort livet næsten utåleligt for mig. Jeg skriver dette med let rystende hænder, for jeg både ser frem til og er bange for indgrebet. Der er dog ingen anden løsning nu og det er jeg helt afklaret med. 

Du skal dog ikke helt undvære indlæg fra min side, så jeg har allerede lagt flere indlæg parat på bloggen. Dog ved jeg ikke lige hvornår jeg får skrevet tilbage - det kommer an på hvordan det hele går.

Så kære jer - jeg håber, at I vil bære over med mine indlæg, hvis vejret slår om og frost med ét er så dybt “last season”… Og så håber jeg, at jeg kan komme frisk og rask ud på den anden side, og igen tage fat på det forunderlige haveliv, som så længe har været helt umuligt for mig. Åh hvor jeg drømmer om igen at kunne tage fat og skabe!

Tænk - havelivet er jo så berigende og sjovt - og selv livet i en frossen have kan vække smil…..


Sulten solsortKærlig hilsen Katinka 

21 kommentarer:

 1. Kære Katinka!
  Du ønskes al det bedste med operationen, at den går som den skal, og at du igen kan vandre rundt og skabe det bedste du ved, uden smerter. God healing!
  De kærligste hilsner og alt godt fra Anette

  SvarSlet
 2. Hej Katinka.
  Rigtig god bedring. Jeg håber det vil hjælpe dig. Jeg blev selv opereret i min hofte for 3 år siden, og jeg kan tydeligt genkalde mig de følelser du beskriver.
  Ha ha, sjov billedserie med solsorten:-)
  Venlig hilsen og rigtig god bedring
  Malene

  SvarSlet
 3. Knæk og bræk hedder det vel? Håber du kommer godt igennem forløbet og rigtig god bedring! Sender gode, positive tanker i din retning :-)
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
 4. Håber snart at høre fra dig, at alt er gået godt.
  Jeg har sendt mange tanker til dig, det ved du.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker dig god bedring og et godt genoptræningsforløb og håber operationen hjælper dig.
  Jeg døjer selv med min lænd og skal i næste uge igennem undersøgelser ved en neurokirurg og senere til scanning.
  Pøj pøj og alt det bedste til dig :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig god bedring og dejligt de kan gøre noget ved din Discus, min må jeg leve med da den sidder i noget slidtage så de ikke har lyst til og operer på det, så må leve med nervesmerte og deraf ikke kan sidde så meget og f.eks lave blog indlæg, så min blog har været meget stille ,men er netop ved og genoplive den igen, for det er jo et skønt forum og dele sin have interesse med.
  Så held og lykke.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Humøret har du heldigvis ikke sluppet. ;). Rigtig god bedring og mon ikke du er sluppet godt igennem på nuværende tidspunkt. Ønsker dig alt det bedste med din genoptræning.

  SvarSlet
 8. Hej Katinka
  Håber at alt er gået godt. Jeg har selv gennemgået den operation og jeg håber at du kommer godt ud på den anden side og lige så stille kan begynde at tage fat i haven igen. Men lad endelig værre med at tage for hurtigt og for hårdt fat, for det kan give bagslag. Jeg taler af erfaring. Nervesmerter er ikke rart at leve med. Rigtig god bedring til dig!
  Kærlig hilsen Vibeke

  SvarSlet
 9. Kære Katinka

  Håber din operation er veloverstået og du nu er i bedring.

  Fortsat god bedring.

  Kh
  Esther

  P.S. Sjove solsortebilleder :)

  SvarSlet
 10. Kære Katinka. Jeg håber, at operationen er vel overstået. Sygeplejerskerne har sikkert allerede været og hevet dig ud af sengen :-). Rigtig god bedring til dig. Masser af knus Mette

  SvarSlet
 11. Jeg ønsker alt det bedste Katinka....og det skal nok gå godt - for du er skabt til at vandre rundt og skabe havelækkerier. Jeg vil se frem til dine indlæg på trods kan du tro......og håber du selv kan slå lidt tid ihjel under din genoptræning med at nyde billeder både her og der ;0)

  Kæmpe knus og god bedring.

  SvarSlet
 12. Hej Katinka
  Held og lykke med operationen til dig... Håber du bliver frisk og klar til foråret....
  De bedste hilsner herfra
  Susanne

  SvarSlet
 13. Kære Katinka.
  Håber at alt er forløber godt med operationen. Uanset hvad dine indslag omhandler så beriger de vores hverdag og jeg håber at du hurtig kommer ovenpå og når der hen hvor du gerne vil i mål og komme igang med det du vil. Jeg er helt sikker på at det skal nok gå godt. Du er sej så det bliver godt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 14. Kære Katinka.
  Håber du er kommet godt igennem operationen, og ønsker dig god bedring. Når du er kommet ovenpå igen er det snart dejlig mildt forår og du er klar til at kaste dig ud i alt det du har drømt om, imens du ikke har kunnet så meget som du gerne ville.

  Knus og kærlige tanker Anette

  SvarSlet
 15. Kære Katinka
  Søde solsortebilleder med sjov tekst He..He..
  Rigtig god bedring til dig, håber din genoptræning går godt og hurtigt.
  Kærlig hilsen
  Ingeborg

  SvarSlet
 16. Hej Katinka.Håber din operation er gået godt og ønsker dig rigtig god healing.
  Og sjovt indlæg med talebobler.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 17. De bedste ønsker om god bedring herfra. Håber du kommer stærkt igen, både på benene og på bloggen.
  Knus og god karma fra Heike

  SvarSlet
 18. Kære alle. I får lige en fælles- kommentar her. Først SÅ mange gange tak for jeres søde og varmende kommentarer. Jeg har nydt at læse dem fra min hospitalsseng. Operationen gik over al forventning og efter en time på opvågning var jeg oppe at gå. Helt surrealistisk når jeg den sidste lange tid intet har kunnet. Nu er jeg hjemme og er fyldt med glæde, lettelse og taknemmelighed...har det virkelig godt, men skal naturligvis tage den med ro og lytte til kroppen. Men ganske fortrøstningsfuld og synes mørket er lettet og solen skinner på mig....selv på denne gråvejrsdag:0)
  Så kære alle, endnu engang tak for jeres søde og opmuntrende ord...tak til jer alle hver især!!!
  De næste indlæg på bloggen har jeg som nævnt skrevet på forhånd, så bær over med de stadig har frosttema disse våde dage. Håbet dog de vil inspirere alligevel:0) Jeg vil svarer på de kommentarer der forhåbentligt vil komme og glædes over jeg igen tør tro på et berigende haveliv igen venter på mig.
  Kærlige hilsner fra Katinka

  SvarSlet
 19. Dejligt at høre at din operation er gået godt, jeg læste dit indlæg i går men havde travlt med gæster og fik ikke kommenteret. Rigtig god bedring og pas nu på dig selv og tag den med ro. Trods tøvejr nyder jeg dine indlæg med "frostindhold" - du er bare så stor en inspiration her :)
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 20. Kære Ulla. Tak for dine døde ord. Simpelthen skønt at få at vide, at jeg inspirerer....det er bare fantastisk og enormt energigivende. Lover dog at holde mig i skindet og passe meget på mig selv lige nu.
  Knus fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka