lørdag den 30. januar 2016

BUKETTER GIVER GLÆDE


Kære alle. Jovist det ikke er sjovt at gennemgå en rygoperation, men de buketter man efterfølgende modtager er virkelig glædesbringende! Her går jeg rundt med store smil - både over en vellykket operation, samt over at huset stråler med duftende blomster fyldt med kærlige, varmende tanker. Jeg har valgt i dette indlæg at fremhæve to buketter, da de er de mest friske og derfor fotogene. 

Buket i sommerfarver


Lidt skønne ikke?

Først en buket fra min elskede mormor, som selv har valgt blomsterne og fået den bragt 40 km hertil… Rørende. Jeg synes buketten er som en juni-dag i haven…og den dufter ligeså skønt.

Buket i lyserød og lime


Denne glødende buket er fra arbejdet - også lidt af en lækkerbidsken.

Buket med orange tulipaner

Orange blomsterbuke


Jeg beklager de let rystede billeder, men jeg ryster fortsat på hænderne pga medicin, og fotostativ tør jeg endnu ikke bære på. 

Håber I vil bære over med mig - syntes bare lige jeg "skyldte et lille opdaterings-pip" ovenpå alle de mange søde hilsner jeg også her på bloggen har modtaget.

Så jeg er tilbage - fin og næsten hel…og vildt taknemmelig over at kunne lægge smerterne bag mig. Livet er forunderligt, foråret er på vej og stuerne dufter af skønne buketter.

I ønskes alle en dejlig lørdag herfra.


Kærlige hilsner fra Katinka


12 kommentarer:

 1. Kære Katinka, så dejligt at høre at du bliver hel og fin igen og at du er stærkt på vej i din heling. Blomster er vigtige i alle aspekter men særligt når man har været "nede" og kan bruge opmuntring. De er vel nok smukke :)
  Fortsat god bedring og tag den nu med ro...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ulla.

   Jeg forsøger at tage den med ro, men det er pokkers svært, når man endelig igen kan stå på benene:0)

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Kære Katinka
  Dejligt at høre din rygoperation gik godt, ja det må være en helt befrielse at kunne lægge smerterne bag sig. Det er da virkelig dejligt med de fine buketter, du kan glæde dig over, og specielt den fra din elskede mormor må da virkelig være noget helt specielt for dig, jeg tænker en også sætter mange minder igang. Held og lykke og alle de bedste tanker her fra, om fortsat heling og bedring til dig.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita for dine søde ord!
   Ja buketter er skønne, men nogle rører mere end andre, og den fra min mormor trak tårer. Både fordi hun havde fået det gjort, og fordi hun havde valgt blomster som så meget minder mig om haven på min fødseldag. Super rørende!!

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 3. Kære Katinka.Godt at din operatin nu er vel overstået.
  Og dejligt med alle de søde mennesker der har sendt dig smukke buketter.Håber på at du snart er ovenpå igen Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jette.

   Ja buketter er skønne og den glæde de giver er skøn - og giver bare endnu mere glæde til dage med store smil. Skønt at hvile ryggen med sådanne smukke sager at kigge på og dufte til.

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 4. Smukke og dejlige buketter. Hvor er det godt at det går fremad, så er du snart klar til at komme ud og nyde forårshaven.
  kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.

   Ja, det er jeg snart - og helt vidunderligt igen at turde havedrømme efter 4 måneder med øresøvende smerter og uvished.

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 5. Hvor er det skønt at hører fra dig igen. Det gør mig glad at vide at du havde en god operation og at smerterne aftager.
  De smukke buketter fortjener du, nyd dem i fulde drag.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heike for dine søde ord. Jeg nyyyyder blomsterne og de tanker der ligger bag. Giver bare endnu mere glæde. Helt vildt følelse af, at livet igen folder sig ud.

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 6. Kæreste Katinka - du ved jeg nyder dine skønne billeder rystede eller ej....og det gør mig utrolig glad og let om hjertet at operationen har været vellykket.....og jeg kan for mit indre øje se hvordan du med smil så brede som Gudenåen går rundt og nyder de skønne buketter. Foråret venter forude og livet er herligt......fortsat god bedring

  Kæmpe Knus og varme tanker Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe - TAK for din kommentar, som bare fik mig til at smile endnu bredere. Jeg er SÅ lettet og glad...efter et efterår+ med smerter der tog hele opmærksomheden, kan jeg nu se, nyde og glædes igen. Det er fuldstændig vidunderligt! Jeg GLÆDER mig til igen at kunne pusle ude og nyder allerede nu de små ting i livet også...

   Varme hilsner og knus fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka