mandag den 18. maj 2015

UHM, ÆBLEBLOMSTERSmukke, rene, romantiske og stadig elegante…æbleblomster er altså noget helt særligt.

Vi er så heldige at bo midt i en tidligere æbleplantage, så området er fyldt med både gamle træer og nye træer. Det er som om, at der er en fin forståelse for historien og æbletræer gerne vælges i områdets haver og på plæner.


Blomstrende æbletræer i haven


Så smukt og så nyttigt…og i denne tid lidt magisk, når nu alle træerne blomstrer….

Den nostalgiske have


Så her en lille hyldest til disse smukke blomster, som senere bliver til skønne frugter. Det er da forrygende smart!


Kærlig hilsen Katinka

Blomstrende paradisæbletræ i hvide og rosa toner

6 kommentarer:

 1. Kære Katinka Sikke vidunderlige billeder. De er så fine de æbleblomster, jeg nyder dem i fulde drag, dog i nabohaver da mine egne er gået ud. De var også meget gamle. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina! Og nej træer varer ikke evigt desværre. Træerne her i haven er ikke mere end max 6 år, men så nyder jeg de gamle træer omkring og glæder mig over, at vores egne får mere og mere krop for hvert år der går.
   KH Katinka

   Slet
 2. Æbletræernes blomster, ja i det hele taget frugttræers blomster er fantastiske. Vi har plantet en del frugttræer i vores have i år, og allerede i år glæder jeg mig over deres blomster, selvom blomstringen naturligvis er begrænset på så unge træer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, første år er aldrig helt overvældende, men de kommer nu hurtigt efter det, så sikker på I til næste år får blæst benene væk under jer.
   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 3. Det er så smukt når de disse krogede patinerde grene blomstrer, æblegrene i det hele taget er så smukke og velegnet til dekorationer. Når blomsterne drysser på jorden, ja så bliver det ikke mere romantisk :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Margit, men samtidig bliver de aldrig for meget, som andre kan blive det...det er som om æbleblomster beholder elegance i kraft af hver blomsts enkelthed:0)
   KH Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka