torsdag den 15. januar 2015

DUGFRISKE FORÅRSTEGN


“Sikkert og vist”…foråret kommer en dag . Dét hvisker de små erantisser mig nu i øret. Pludselig står de i haven og selvom min fornuft fortæller mig, at det er helt naturligt, ja så vækker de alligevel en vanvittig glæde i mit bryst - det er hvert år et mirakel at se de gule hoveder tage hul på et nyt haveår. Årets første blomster er godt nok både små og undseelige, men hvilken enorm glæde de bringer. Også når de sættes i små vaser indenfor - ikke store og prangende, men sikke en effekt de har på havehumøret!

Så velkommen til haveåret 2015’s første blomster. Ih, hvor er jeg glad for at se dem.


Kærlig hilsen
Katinka Raabymagle
8 kommentarer:

 1. Dejlige forårsagtige billeder...
  Jeg havde præcis den samme følelse i går, da jeg opdagede, at mine vintergækker snart springer ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er næsten ikke til at begribe så meget de små forårsbebudere gør for ens forårshumør:0)
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Herlige bilder! Vi er på vei her også men de trenger nok litt sol før de åpner opp sine lekre gule blomster :-)) God helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber sådan I også snart får bare en smule farve igen i haverne, men her er det nu så gråt og regnende, at alt bare bliver brunt og gråt...Øv , så hellere en snedyne!
   Koselig dag fra Katinka

   Slet
 3. Det var da dejligt med de første forårsblomster - jeg må ned i gårdhaven, sidde på hug og se om der er erantis på vej hos os. I dag opdagede jeg at jeg kunne se en julerose fra mit køkkenvindue på 3.sal. Det er de små glæder, som jeg samler på,
  Fortssat God weekend fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du fandt nogle af de kære små blomster også hos dig! Og at kunne se en julerose fra 3. sal må fortælle om en vis størrelse...her er de lidt sløve i optrækket i år.
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 4. Det dejlige ved sådan et skønt syn er, at man føler at man lever igen, at man kan få luft igen, at verden ser lys ud og foråret ligger på spring :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du ret Margit. Ja, det er virkelig luft, håb og lysets tilbagevenden de små minder os om...og det er vi vist mange der mangler i denne tid:0)
   Dejlig dag og kh fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka