tirsdag den 30. december 2014

LILLE, LÆKRE LUDVIG


…. vores nyeste familiemedlem, som vi alle er pænt pjattede med, for han ligner mest af alt en lille vatkugle med grå hængeører, og så har han de kæreste væsen.

Ludvig er vores ældste søns kanin, men tilbringer en stor del af dagen nede i stuen sammen med os. En snart 3 måneder gammel sag med mod på livet, fuld af nysgerrighed, liv og lyst til at nusse.

Er han ikke sød?

Huskanin som går frit omkring i huset

Huskanin som går frit omkring i huset


Han har i hvertfald erobret vores hjerter og så er det jo skønt, at han både er tillidsfuld og meget renlig, så hidtil har vi været forskånet fra ulykker i de 3 uger vi nu har haft ham i. Kaniner er faktisk ret skønne kæledyr, som er meget mere end dyr parkeret i bure udenfor.

Ludvig er noget så sjov og elsker at komme hen og "snakke" samt optræde for os. Og så er det skønt at se ham drengene lege sammen. Når ungerne sætter sig på gulvet hopper han kækt rundt imellem dem og er med på leg og sjov. Så er der ikke et øje tørt…ligesom han er den blødeste putteklump at side med i sofaen om aftenen.

Skøn næstsidste dag i 2014 fra Katinka


Hvid hankanin med grå ører10 kommentarer:

 1. Han er aldeles bedårende... :o)
  Godt nytår til dig fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK - og i lige måde herfra - håber I får en forrygende aften!
   Nytårshilsner fra Katinka

   Slet
 2. Han er godt nok nuttet! Jeg elsker altså gnavere i alle afskygninger, og jeg savner stadig min søns to marsvin der døde for mange år siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også kære... Og ja Ludvig her er simpelthen sød - en lille levende selskabsbamse;0)
   Nytårshilsner fra Katinka

   Slet
 3. Nuttet-heds faktor... meget meget stor :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig;0) Siger "farmor" her:0)
   Nytårshilsner fra Katinka

   Slet
 4. Han er da for lækker og virkelig nuttet. Kan godt forstå han er til stor fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en rigtig lille selskabsorm med mod og lyst til at optræde - men mest af alt har man bare lyst til at putte med ham, for jøsses han er blød:0)
   Nytårshilsner fra Katinka

   Slet
 5. Hvor er han lækker, lige til at kramme:-) Det er så sjovt at observere dyrene, vi havde også engang to kaniner, og de havde hver deres personlighed, den ene var nysgerrig og ivrig, den anden mindede lidt om en skrap gammel dame, men hvor var hun kær. Sikke de minder med kæledyr der kommer frem i hukommelsen ved din fremvisning af Ludvig;-)
  Rigtig god sidstedag i 2014!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette.
   Ja de er forskellige - jeg havde for ca 10 år siden den første Ludvig (derfor er dette Ludvig d. II, for Theodor synes altså ham her skulle opkaldes efter min "legendariske sag"), som vist troede den var en hund. Derfor har vi også ledt en del for at finde en kanin som kan leve op til mine kaninhistorier:0) Kræver et rimeligt selvsikkert og velafbalanceret dyr, for at det kan gå frit rundt og hygge sig, men det kan ham her heldigvis...og ja så er en også lidt af en levende bamse;0)
   Nytårshilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka