mandag den 8. december 2014

GRAN ER NOK HURTIGSTE VEJ TIL JULESTEMNINGOg jeg har desværre ikke rigtig tid til det store juleri i øjeblikket. Håber tiden i de to sidste uger op til jul bliver mere luftige, så jeg der rigtigt får mulighed for at frådse med julesysler og dynge bloggen til med mine juleidéer. 

Dog har jeg både herhjemme og i Sverige fyldt rummene med gran i vaser og potter.

Her er det det lille toilet i den svenske gård, som let er blevet hyggelig og julet ved hjælp af et mini-grantræ i vase og en stjerne lavet i lavgroede grene.
Hverken svært eller dyrt, men ret effektfuldt.


Måske du undrer dig over væggenes tapet - det er simpelthen gamle bøger, som jeg fandt i husets skunke, og nu har tapetseret to af væggene med. De to andre er mørkegrå og står ret stærkt til de hvide paneler, som vi har sat op, hvo der ikke er fliser. 

Så med få midler blev et kedeligt toilet på ca 2x1,2 meter til et karakterfuldt og hyggeligt lille rum.....med tid til toiletlæsning;0)4 kommentarer:

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka