lørdag den 8. november 2014

GEORGINER FRA GLORUP HERREGÅRDSidste år fik jeg georgineknolde fra forærende, som var blevet reddet fra Glorup Herregård, da dens haveanlæg var blevet renoveret. Egentlig havde jeg lidt opgivet georginer i haven her, men denne fortælling om knoldene som den gæve landskabsarkitekt i sidste øjeblik havde reddet fra udsmidning gik lige i hjertet på mig. Og da jeg fik knolde forærende, ja så var det med et stik af ærefrygt for de gamle sager.

Tak Anja!


Lyserød dahlia


Men jeg må tilstå, at det ikke har været den store succeshistorie med de georgineknolde. Men det har jeg tidligere skrevet om, så af frygt for at trætte jer kære læsere, vil jeg ikke gentage mig selv. Nej, jeg vil i stedet glædes over, at en her i det sene efterår pludselig er begyndt at blomstrer. Sikke en lille gave! Ved ikke om det er dens adelige aner der har gjort den lidt krukket, så den først kommer frem når jeg troede alt håb var ude…måske men tilgivet er den - og jeg må tilstå, at jeg nyder den!


Skøn lørdag fra Katinka

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka