mandag den 24. november 2014

FARVE OG SUMMEN PÅ EN GRÅ GRÅ DAG I NOVEMBER


Tror ikke jeg er ene om at sukke tungt over sådanne grå novemberdage… Mørke når man tager afsted, og mørke når man er hjemme igen - hvor blev dagene af?

Så her sidder jeg og drømmer mig hen til sol, sommer og summen i haven. Åh, jeg må have lidt farve og fast form at kigge på, så jeg ikke helt mister modet sådan en dag…


Ecinacea er en dejlig staude i haven, som lokker sommerfuglene tilKærlig hilsen Katinka

10 kommentarer:

 1. Tak for billeder! Netop i dag har solen faktisk skinnet her hos mig, og jeg følte mig meget privilegeret at jeg ikke var lukket inde på arbejde, men kunne gå ud i solen :-) Håber solen skinner på dig i weekenden!

  SvarSlet
 2. Her har den også skinnet dejligt, så jeg har solskinsbilleder med i dag, hvis du trænger til opmuntring :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Akkurat det jeg trengte på en grå og våt novemberdag :-)) Takk!

  SvarSlet
 4. Dejligt opmuntrende :-) - også selvom solen skinnede et par timer her på stenbroen. Der har været alt for mange grå dage i november.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. Dejligt med en frisk farve fra den glade sommertid, det er godt at se på en mørk novemberdag.

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder. Her på Fyn var der også sol det meste af dagen og hvor var det bare dejligt. Den anden aften fandt jeg tilfældigt nogle sommerbilleder på iPad'en fra haven. Jeg glæder mig til den tid igen. God aften herfra

  SvarSlet
 7. Så vakre bilder! Vi trenger noe vakkert og fargerikt å se på nå :)

  Ønskercdeg en god kveld

  SvarSlet
 8. Fine bilder! Det er heldigvis ikke så veldig lenge til vi må så de første plantene - og da er det jo vår :-) - nesten.

  SvarSlet
 9. Sådan en flot farve lokker jo én ind på din blog - og så fik jeg en dejlig dosis solskin i tillæg. Dit billede minder mig også om at jeg skal få sået ekstra stokrosefrø til foråret så jeg kan holde forsyningslinien af småplanter. Den og Jakobsstige glemmer jeg altid at så med et par års mellemrum.

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres søde kommentarer - ville have svaret jer hver og en, men er midlertidig ramt af præjulestress <:0). Kærlig hilsen til alle

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka