søndag den 30. november 2014

ADVENTSKRANS 2014 - BOBLER AF JULEGLÆDE
Min adventskrans er vist aldrig helt almindelig, må jeg tilstå. Jeg kan simpelthen ikke dy mig for at lege og eksperimenterer med det, som for mig er julens juvel
- i hvertfald indtil det store træ kommer ind. Det er jo adventskransen som følger os hele julen

I år har jeg valgt en løsning udfra ord som: Barnlig glæde, leg, pang og 70’er-hygge. 

Samtidig blev det en krans, som jeg kunne lave lidt ad gangen og ikke skulle sidde og lave helt fra bunden i dag. Det har været et væsentligt parameter i valg af adventskoncept, da jeg for tiden har meget at lave. Projektet kunne derfor hurtigt bare blive “endnu et på listen”, og ikke det hyggeprojekt, som jeg ellers normalt ser frem til.Adventskrans 2014 - inspiration til en alternativ adventskrans med garn


Den er “bundet” om mit ovale adventskransestativ, og er ganske enkelt blot orange garn møgsommeligt og helt tæt viklet om stativet. Til sidst har jeg flettet 4 6-snorede reb med træperler på. Lidt ad gangen og hyggeligt til toner af julemusik.

Synes perlerne ligner bobler fyldt med julefryd og -glæde.

Så nu er den fiks og færdig - venter blot til i eftermiddag, hvor første lys tændes. Kærlig hilsen og rigtig dejlig advent fra 
Katinka

Adventskrans 2014 - inspiration til en alternativ adventskrans4 kommentarer:

 1. Og forsinket god advent til dig Katinka:) Din adventskrans er helt bestemt frisk og boblende.

  SvarSlet
 2. Da jeg så din anderledes adventskrans, slog det mig pludselig. Hvor jeg dog elskede dine juleindlæg sidste år - blev så inspireret af dine ideer. Så nu glæder jeg mig endnu mere til at se hvad du har fundet på i år.
  Julehilsen fra Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej heike,
   Jeg kan desværre ikke nå helt så meget i år, da jeg bare har for meget arbejde. Meeen mon ikke lidt idéer alligevel vil finde vej til bloggen i løbet af denne dejlige måned.
   Julehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka