søndag den 19. oktober 2014

SØNDAG I SOLEN MED DAHLIAEn søndagsudflugt til Sophienholm er noget af det skønneste, og i denne tid kan jeg ikke dy mig for samtidig at sværme lidt for deres dahlia. Det er vel nærmest blevet en årligt tilbagevendende begivenhed…
Siden jeg jo ikke selv har det helt store held med denne plantegruppe, ja så fascineres jeg af den overdådige frodighed, der her fremvises. Samtidig bliver jeg pirret af min egen ubeslutsomhed overfor plantegruppen, for jeg kan ikke helt finde ud af hvor vild jeg er med dem. 

Det gør mig nysgerrig og tænksom.

Det er ingen hemlighed, at jeg ikke ser denne plantes store styrke i forskellige driver som her, men bedre kan lide dem sammen med andre, mindre højtråbende planter. Alligevel synes jeg, at deres forskellighed og uendelige detaljerigdom er noget så dragende at betragte. 

Og der i solen på Sophienholm, ja der må jeg henrykkes over hver blomsts lille mesterværk. 

De er da lidt utrolige…
Kærlig hilsen Katinka


2 kommentarer:

  1. Jeg skjønner så godt at du henrykkes! For noen praktfulle bilder du har av ulike Dahlia her. De er mine absolutte favoritter i hagen.
    Ha en god uke.

    SvarSlet
  2. Tak Jannibele. Ja, de er små kunstværker de dahlia. Desværre har jeg lidt problemer med at få dem til at lykkes her i min egen haven...

    Skøn helg fra Katinka

    SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka