mandag den 7. juli 2014

MÆGTIGE MÆLKEKLOKKERDet er kun et par år siden jeg fik øjnene op for disse stauder mælkeklokke, campanula lactiflora, men uha de er blevet et kært bekendskab i haven. Smukke, overdådige og samtidig med en naturlighed over sig, som jeg virkelig  værdsætter.


Mælkeklokke, campanula lactiflora - smuk høj staude i haven

Mælkeklokke, campanula lactiflora - høj staude i haven


Disse blålilla fylder godt lige nu og kan give bedene "krop" oppe i luften (modsat eksemplevis de lette skærmblomster). 


Mælkeklokke, campanula lactiflora - Staude med højde og fylde i haven. God til naturligt udtryk i havens bede

Herligt med sådanne forskellige kompetencer!


SKØN dag fra Katinka  


4 kommentarer:

 1. Det er en skøn mælkeklokke, som jeg også har nogle stykker af i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig bemærkelsesværdige stauder som jeg glemmer lidt lige indtil de bare strutter og fylder i havens ene bed....må huske dem andre stedet også...
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 2. har dem også, og de er fantastiske. hos mig står de sammen med prydgræsser og der gør de sig også super godt. skøn staude.

  kh. Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes, tak!!!! Har grublet over prudgræsser også i det bed, men har glemt det. Genialt, for netop græssernes kompakte bund og løse top vil komplimentere mælkeklokkerne godt, tænker jeg. Jeg har høje iris ved nær, samt hortensia Annabelle og ærenpris opad mælkeklokkerne. Fungerer godt da iris jo også er lidt græsagtige og Annabelle har fine flader....men men men, græsser i stedet for gruppe af nepeta vil jeg have;0) Tak for at huske mig på det:0)
   KH og skøn aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka