fredag den 11. juli 2014

HALLO BRENDA


I havens vilde hjørne satte jeg for et par år siden gigantrosen Brenda Colvin. Måske dumdristigt, men jeg har altså en forkærlighed for det overdådige vilde, så jeg tog chancen.


Helt som forventet blomstrede den ikke de to første år, men nu er den her. Søde, enkle roser i hvide og lyserøde klaser...ah, det kan jeg lide... Og at planten så er yderst livskraftig, skyggetolerant og overdådig - ja det er bare søde ord i mine have-ører!


Rose Brenda Colvin er en rose med duft. Skyggetolerant rose


Og dufte – det gør de virkelig også. Så herligt at den kan tage over på pergolaen nu hvor Lykkefunds blomstring er ved at takke af for i år.


Gigantrose Brenda Colvin er en smuk og livskraftig roseMed sådanne roser kan man lige så godt opgive at pudse dem af for afblomstrede hoveder. Istedet kan man så glædes over fine hyben i efterårshavenElsker når planter afløser hinanden..


Kærlig hilsen Katinka 

4 kommentarer:

 1. Den er da skøn! Jeg har en der ligner - tror at det måske ER den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hven ved:0)... Denne skulle med tiden blive til gigantisk blomstersky, men lige nu er den næsten sart i sit udtryk...
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka den er da bare smuk den rose!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret betaget af den og glæder mig til den rigtig folder sin storhed ud en dag:0)
   Dejlig dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka