søndag den 4. maj 2014

NEMME VANDSPEJL


Det behøver ikke være omstændigt at tilføre haven oplevelser med vand. En lille bakke eller et fad med vand, ja så er himlen hentet ned i jordniveau. Naturligvis kræver det lidt rent vand i ny og næ, men de små overraskelser ved lysreflektionen fra vandoverfladen giver haven ilt, friske pust og overraskelser.Jeg har her en rektangulær zinkbakke ved indgangen til haven, samt et 60 cm i diameter stort fad gravet ned i det ene bed. 

Nemt, hurtigt og enkelt at gøre efter.

Kærlig hilsen Katinka Er du til de mere omfattende vandprojekter, så klik her for at komme til sidste års indlæg om vores springvand i haven. Ikke hverken dyrt eller stort besværligt, og så holder springvandets iltning vandet algefrit i lang tid af gangen.

4 kommentarer:

 1. Hej Katinka.
  Du har ret at vand er skønt i haven, enkelt du har gjort det her, jeg elsker samme princip,Tror også fuglene vil elske det.Hav en god søndag. kærligst grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Grethe.
   Ja, dyrelivet holder også af vandet, hvilket selvfølgelig kræver lidt vandskiften, men som også giver ekstra fornøjelse til havelivet.
   Skøn dag og kh Katinka

   Slet
 2. Hejsa Katinka!
  Er også rigtig glad for de vand-fade, og en enkelt nedgravet balje, her i min have. Og har set dit refugium, og det er så utroligt smukt og dejligt udført, er vild med det! Ved det kan rumstere her på "hukommelsesplan" en gang i fremtiden;-)
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, Anette:0)
   Godt med rumsterende indlæg, og ja jeg elsker at sidde der ved vandet...giver en særlig ro:0)
   Masser af havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka