fredag den 23. maj 2014

NATVIOL OG NYT LOOK


Bloggen er nu ved at have fået sit nye layout på plads. Håber det falder i smag. Jeg har ønsket lidt lettere udtryk, for at fotos ikke snupper al ilten, så derfor er siden nu helt hvid uden mørkegråt underlag, og knapper i højre side er uden rammer for at gøre det hele lidt enklere. Vil ikke udelukke der vil ske lidt småændringer og tilrettelser løbende, men lige nu puster jeg lidt ud og forsøger med nyt indlæg i friske rammer.


Har virkelig været i tvivl om hvorvidt jeg ønskede en header øverst, men nu prøver jeg...uha, lidt vaklenede kan jeg mærke... Formatet her også blevet en smule bredere. Håber ikke det giver problemer på skærmene rundt omkring!


Men nu prøver jeg at kalde dette "færdigt" og smide et nyt indlæg på havebloggen her. Et blogindlæg om en af de mest duftende dronninger i min have - nemlig natviolen.
Denne skønne natviol har folder sine lyse lyslilla blomster ud de seneste dage. 
Den dufter fortryllende og har en skøn lethed over sig, som jeg er faldet for.Planterne stammer fra min kære tante, hvor natvioler i store driver sidste år helt tog vejret fra mig (læs om mit havebesøg her). En helt igennem delikat farve, som jeg nu bare ønsker flere af (mer’ vil ha’ mer’).


Så gid jeg i med bloggens nye look også kunne tillægge duft, men desværre...
den må du drømme dig til...


Kærlig hilsen fra Katinka
8 kommentarer:

 1. Meget smuk natviol, jeg har for første gang en og det er en hvid af slagsen. Skøn duft de har. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er lige til at dåne over - sådanne blomster der giver ekstra grund til sene aftenvandringer i haven:0)
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Det er blevet et rigtig fint og friskt layout. Passer super flot ind netop her i foråret :-)
  Og så er natvioler bare skønne! Jeg ejer kun et enkelt eksemplar i blomst - de har snydt mig i år!
  Dbh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathias - ja blomster har det med ikke sådan at lade sig styre...måske du til næste år giver den ekstra gas på natvioler, så de parfumerede skønheder også kan fylde dine haverum med den fineste duft:0)
   Varme havehilsner fra Katinka

   Slet
 3. Tillykke med det nye layout, det er virkelig blevet fint og lettere. Natviolerne er vidunderlige. Jeg har dem selv i enorme mængder og ja duften er himmelsk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette (godt mine bandeord ikke er kommet på bloggen;0)). Ja natvioler er henrivende - har allerede planer om mange flere til næste år - drømmer og driver...

   SKØN havedag fra Katinka

   Slet
 4. Fint og overskueligt layout.
  Natvioler er bare så dejlige og sikken duft. Jeg synes dog ikke at den hvide dufter nær så meget som den lilla.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du måske have ret i - jeg har ikke den lilla i år, så kan ikke helt sammenligne, men... Er dog helt forgabt i denne sart,sart lilla farve som disse har...sådan en appetitlig farve synes jeg..

   Mange venlige havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka