fredag den 2. maj 2014

GAVLHAVEN MED FEMININT PUST


Normalt står vores gavlhave som et haverum, der er ved at blive færdigt, som et ret præcist og maskulint haverum. Sorte vægge, listebeklædning og bede holdt stramt i blå toner. 
Men...i denne tid oversvømmes det af sødme og romantik, for naboens overdådige japanske kirsebærtræ danner at tag af rosa blomster.
En sød transformation, som vi netop nu nyder at sukke over.

Så ikke så mange ord, men en masse lyserøde skyer...


Kærlig hilsen Katinka 

Selv ved overgangskonstruktionen med springvand sniger der sig lidt rosa toner ind. Et par rosa tulipaner tager forskud på farverne i Det Store Plænebed længere fremme...
Gavlhaven er det haverum der er skabt ud fra gavlen mod vest.

6 kommentarer:

 1. Så flott at din nabo har et så stort og fantastisk kirsebærtre!
  Nyyydelige bilder...så inspirerende å se:)
  Ønsker god helg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde - og ja vi elsker at "låne" dette træs skønhed ind i vores have. Vågener i disse dage med udsigt til denne overdådige, lyserøde sky...himmelsk:0)

   SKØN søndag ønskes du herfra

   Slet
 2. Det ser flot ud med dit nye haverum, og de lyserøde skyer er superskønne... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0) - Haverummet mangler nu den sidste væg, men er blevet et af havens favoritrum - især om eftermiddagen... Og ja det træ holder vi meget af at "låne".
   Herlig søndag ønskes du herfra

   Slet
 3. Det ser da helt eventyrligt ud med de lyserøde skyer. Det er med at nyde det i fulde drag, for det varer ikke så længe. Min er allerede begyndt at drysse, synes ellers at den lige er startet med at blomstre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går stærkt ja, så vi nyder, nyder, nyder synet...og glædes over, at når det er blæst væk, ja så hænger der friskgrønne blade tilbage:0) Heldigvis gør de lave temperaturer om natten, at vi i år ser ud til at kunne nyde synes mere end de seneste to år... Mageløst skønt at vågne op til synet:0)
   Kh Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka