lørdag den 10. maj 2014

FRA LILLE LEG TIL STORT TRÆ


En gave – sådan har jeg det med mange af de planter, der "ud af det blå" dukker op i haven her. Dette er ingen undtagelse, men tværtimod et lysende eksempel.

Det fineste, lille kastanjetræ er vokset frem fra en af børnenes kastanjer, som de nok forrig år samlede ind og smed i haven. 

Et skønt træ på nu knapt ½ meter.


Nu er haven her desværre ikke proportioneret til så stort et træ, som denne spæde sag en dag kan blive til. Derfor er det blevet gravet op og skal nu ud på sit livs køretur.

I Sverige venter store forhold, hvor det forhåbentlig med årene vil kunne vokse sig stort og smukt. Måske mine drenge en dag vil kunne lade deres unger kravle i træet, dufte til dets blomster og fortælle dem om, at det hele startede med kastanjeleg en efterårsdag i deres barndoms have. 

Det vil da være en vidunderlig historie...

Så god tur lille træ. Vi ses snart igen!


Kærlig hilsen Katinka 


1 kommentar:

  1. :0) - Vidunderligt når livets mirakler udfolder sig lige foran børnenæser. Tror det giver en særlig forståelse og nysgerrighed på havelivet, som jeg håber en masse børn vil bringe med sig ind i voksenlivet...tænker at det kastanjetræ din søn har skabt altid vil stå som noget særligt for ham...

    SKØN dag fra Katinka

    SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka