fredag den 14. marts 2014

JEG FRÅDSER I HORNVIOLER OG STEDMORBLOMSTER


For jeg kan slet ikke lade være. Blomsterne koster ikke en formue, men den måde kronbladene filtrerer lyset på er guld værd.

Igen er det de hvide, cremegule og ikke mindst blå toner, som jeg falder for. De er både plantet ud i bedene, sat i krukker og i trækasser, hvor gran stadig virker som lunende dyner. 


En let og billig måde at få blomster i haven i marts
Hvilken fornøjelse at få kassevis af disse dejligheder indenfor i haven igen. 

Så kan de stå derude sammen med de frøsåede fra foregående år. De er nu ikke så langt fremme endnu.En let og billig måde at få blomster i haven i marts


En let og billig måde at få blomster i haven i marts

En let og billig måde at få blomster i haven i marts


Det er virkelig Quick Fix til forårsglæde at købe hornvioler og stedmoderblomster. 
Vupti;...planter i jorden og med et er foråret og lune temperature en kendsgerning i haven - uanset reelle grader, for mit havehjerte bliver så varmt og fornøjet ved synet af en blomstrende have.


En let og billig måde at få blomster i haven i marts

En nem og billig måde at få blomster i haven i marts

Sådan skaber du billigt forårsstemning i haven


Dejlig forårsglad dag fra Katinka
En hurtig og billig måde at få blomster i haven i marts

10 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Jeg har også købt stedmoderblomster og hornvioler (og en masse andre forårsfine blomster), men i år kun i hvid. Ikke fordi jeg ikke kan lide alle de andre farver, jeg trængte bare til hvidt i år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt som man kan svinge i behov for farver eller fravær af samme. De hvide var de eneste jeg "kunne magte" for 2 år siden , men i år trænger jeg til mere kolorit:0). Men uanset farve så er blomster nu dejlige
   - Og lige et lille personligt tip: Høsterkøb Gardenshop har ret fine planter lige nu -10 stk for 79,-....der jeg har slæbt mine fra:0)

   Skøn blæsende lørdag fra Katinka

   Slet
 2. Selv om Jeg har plantet ud, skulle jeg måske købe lidt flere i morgen - inspireret af dine skønne billeder. Mine overlevende fra sidste år er ikke så imponerende, men det bliver de!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver de nemlig, men det varer lidt tid endnu, så os utålmodige må shoppe planter, for at tage hul på farverne...
   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 3. Ja men de er da skønne, dem kan man ikke undvære.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel! Jeg MÅ bare købe de planter for rigtigt at lade foråret folde sig ud allerede nu;:0)
   Kh og skøn dag dag fra Katinka

   Slet
 4. Jeg er også en fan af de smukke stedmoder og hornvioler. De koster jo ikke alverden, og de vokser sig kun større og smukkere - og holder utroligt længe bare man er lidt kærlig ved dem.
  Rigtig god weekend
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøjagtigt! Billige planter der virkelig yder og giver. Derfor giver det også mening at pynte haven op med disse dejligheder, synes jeg.
   Skøn weekend og mange forårshilsner fra Katinka

   Slet
 5. Skønne billeder Katinka, man bliver jo ganske forårs have kåd, når de fine små kommer i handlen og i år har vi været ekstra privilegerede fordi solen har sendt sine varme stråler ned mod os.
  Foråret har virkeligt vist sig fra den bedste side.
  Masser af have hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda - og ja de fine, silkepapirsagtige blomster er så fulde af forår, at man bare bliver grundglad...især når de får lov at bade i solstråler:0)
   Dejlig forårsdag og mange varme hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka