søndag den 23. marts 2014

ROSENFOTOS FYLDT MED SOMMERLÆNGSEL


Jeg kan faktisk godt glemme min kærlighed til roser, når vinteren lægger haven bar og min fornuft fortæller mig, at rose er lidt besværlige og i udseende lidt for romantiske til mig. 
Men...så er det jeg altid støder på fotos, som går direkte i mellemgulvet på mig, for herefter at tage turen opad og rammer hjertet med et hårdt smæld... fotos af poetiske, viltre og charmerende roser. 

For jeg er håbløst forelsket i disse rosernes væsen, stemning og duft.Stor overdådig lyserød rose. Rose som klatrer i træer

Historisk rose på Løve Planteskole ved Torben Thiim


De er for mig ren havebegejstring og blomsterbetagelse. Faktisk kan jeg slet ikke forestille mig et haveliv uden rosernes vildskab og sødme.


Drømmende søndag fra Katinka


8 kommentarer:

 1. Roserne er ikke til at undvære, de er selvfølgelig lidt mere plejekrævende end så meget andet, men de kvitterer virkelig også med skønhed, duft, romatik og skaber blikfang i haven. Lige nu er jeg i den heldige situation at der er opstået behov for flere klatreroser i vores have, så jeg har hovedet fuldt at overvejelser om hvilke jeg skal vælge :)

  Smukke fotos, vi glæder os til rosensommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se dét er misundelsesværdige skrublerier. Her har vi vilde planer, men jeg ved endnu ikke om eksisterende roser kan opfylde behov, eller om jeg (oh ak og ve;0)) bliver nødt til at købe nye klatreroser:0). De spekulationer, overvejelser og grublerier er jo noget af det sjoveste, synes jeg.

   Masser af rosenbegejstrede forårshilsner fra Katinka

   Slet
  2. Ja, hvilken lykke at være "nødt til" at købe flere roser.

   Guess what.... jeg har bestilt "The Generous Gardner" som den ene og Mme Alfred Carriere som en anden - jubiii :)

   Slet
  3. Det er VIRKELIG skønne roser du der har bestilt. Klart nogle af mine favoritter:0)
   Skøn rosendrømmende hilsen herfra

   Slet
 2. Vakre rosebilder! Jeg må med skam innrømme at jeg ikke har en eneste rose i hagen.. Men det kan jeg jo enda gjøre noe med :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er farligt;0) - Jeg kan godt lide de gamle, robuste roser, som sikkert sagtens vil kunne klare sig i din have - kan lide roser der ikke er for "nydelige", men gerne lidt viltre og egenrådige:0)

   Skøn, skøn dag fra Katinka

   Slet
 3. Kan sagtens følge din tankegang. Når jeg ser på mine bare roser i foråret tænker jeg også på det store arbejde der er hele sommeren over med dem. Men så snart den første knop er sprunget ud i blomst, husker jeg at det er det hele værd.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fint og præcist skrevet! Sådan har jeg det også; glemmer og tilgiver så snart roserne står med løv og knopper:0)

   Forrygende tirsdag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka