torsdag den 20. marts 2014

ANEMONER OG VIOLER I BLÅT


Nu hvor haven her oversvømmes af de skønneste blå toner, kan det være svært at have overblik over hvem der titter frem, og hvem som lader vente på sig. 

Kræver virkelig opmærksomhed og tid. 

Dog er der nogle som jeg holder et skarpt øje med, fordi de i mine øjne er noget af det dejligste marts kan byde på. Nemlig de blå balkananemoner og martsviolerne. 

Når de kommer, ja så skaber de altid en helt særlig haveglæde i mig. Anemonerne vækker minder om skoletidens sange og violerne byder på duftoplevelse, som man ikke finder i selv det mest velassorterede parfumeri.

Og her er de – små og til at glemme, men det ville da være helt forfærdeligt at gøre, synes jeg.


 
Begejstret torsdag fra Katinka


 

3 kommentarer:

 1. Åh.... jeg elsker jo de blå anemoner - det forstår vist alle, når de nu er her og så smukt foreviget af dig. Små og dejlige og med masser af potentiale, de skønne anemoner :)

  SvarSlet
 2. Kære Ulla...ja de er små vidundere. Forstår godt de har en særlig plads i dit havehjerte. Så glad for du kan lide mine forevigelser af de søde små:0)
  Skøn havedag fra Katinka

  SvarSlet
 3. Kære Ulla...ja de er små vidundere. Forstår godt de har en særlig plads i dit havehjerte. Så glad for du kan lide mine forevigelser af de søde små:0)
  Skøn havedag fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka