søndag den 9. februar 2014

ILD I HAVEN


Nej, ikke forstået som farvepalette, men i bogstaveligste forstand. For der er ikke noget som kan højne en middelmådig dag, som et bål i haven! Og her i februar, hvor haven ligger i dvale, er oplevelsen virkelig intens og hyggelig.

Her har vi tændt op i bålfadet.

Ild i haven om vinteren


Strålevarmen, farverne og lyder...se det går lige i hjertet.


Skøn søndag fra Katinka

6 kommentarer:

 1. åh jeg kommer til at savne vores bålfad når jeg ser billeder som dette. Tror der må stå en decideret bålplads på haveønskesedlen
  KH Linda - Mrsdahl.com

  SvarSlet
 2. Ja det er super skønt med ild i haven....og en pind mere på...en gryde og så lidt kakao....så er den lige i skabet.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Vi nøyer oss med fyr på peisen, for her er det forbud mot åpen ild ute pga lang tørke. Men akkurat nå så har vi 10 varme grader så om solen kommer frem- ja da kan den få varme oss :-)) God søndag!

  SvarSlet
 4. Så lige i Frihuset at de havde sådan nogle ildkurve stående, meget hyggeligt og sikkert rart når man er meget ude på denne tid.
  Henrik

  SvarSlet
 5. Uha hvor jeg elsker bål, familien kalder mig pyromanen, vi har endnu ikke en fin bålplads, men lavede lidt bål i går,og sikke alle de grene jeg kan finde fra birketræerne;-) go søndag til dig fra Anette

  SvarSlet
 6. Ren hygge. Vores nabo er rigtig flittig til at tænde bål året rundt, det har jeg ofte nydt godt af. Det er så hyggeligt lige at komme forbi til te og bål :-)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka