onsdag den 9. oktober 2013

LOVEDE MERE END JEG KUNNE HOLDE


Beklager, men tredje og sidste del af ”3 Dejlige Dahliasteder” kommer ikke i dag. Har ikke kunnet få det hele til at passe, men istedet besøger vi i dag en frodig, farverig og humørfyldt have, som også byder på herlige farveoplevelser.

Håber meget jeg kan nå at få lavet sidste indlæg i ugen der kommer, men tid og vejr skal lige spille sammen. Jeg krydser fingrer og håber på jeres overbærenhed og tålmodighed...

Men disse bede er at finde på Frilandsmuseet i Brede. Sikke farvebrus!
Håber du vil nyde turen hertil – også selvom der ikke er en eneste dahlia i blandt (men de skulle komme på området til næste år. Vi håber).

Sommerblomster i skøn forening
Er du rigtigt dahlia-trængende, så glæd dig til imorgen hvor jeg viser portrætfotos af to vidunderlige sorter, som jeg er helt betaget af.

Dejlig dag fra Katinka4 kommentarer:

 1. dejlige billeder til min kaffepause på arbejdet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for du syntes - håber de gav et energispark til resten af dagen:0)

   Mange have-hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Der må jeg ud igen - næste år... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid et besøg værd:0) - også ved juletid eller til efterårsmarked som de skal have her i weekenden... Og så er der gratis adgang. Jeg synes det er vidunderligt med sådanne skønne og lærerige steder der helt enkelt bærer historien i sig. Så god tur en dag:0)

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka