lørdag den 26. oktober 2013

EN FARVERIG HILSEN OG VARME TANKER


Uge 43 med "Knæk Cancer" kører på sidste vers, men alligevel vil jeg synge en vise for alle de, der er berørt af kræft – uanset hvor den sidder og hvor dens ramte har slået sig ned.

Ikke fordi havelivet åbenlyst er forbundet med sygdomsbekæmpelse, men tror vi alle kender en eller flere ramt af sygdommen – hvis ikke den er os selv. 

Og nej blomster kan nok ikke helbrede, men jeg tror de kan lindre. Vise tanker, medfølelse og støtte. En blomst er så sanselig og haven billedet på livet med dets skønhed, udfordringer, sejre og fald.

Så ikke ret mange ord, men massevis af tanker til alle, der i større eller mindre grad er berørte. Kræften er en fej og ufølsom fjende – lad os ikke hver dag frygte den, men være fornuftige!

Dejlig dag og pas på dig selv og dine kære
KatinkaCollagen tager udgangspunkt i nogle af de farver, der symboliserer forskellige kræftformer. Der findes sikkert flere endnu, men heldigvis dækker den lilla farve over dem alle på een gang.Den gule farve: Blærekræft
Den hvide farve: Knoglekræft
Den brune farve: Kræft i tyktarmen
Den blå farve: Prostatakræft
Den lilla farve: Alle kræfttyper og kræft i bug- og skjoldbugskirtlen
Den orange farve: Leukæmi
Den perle farve: Lungekræft
Den grå farve: Kræft i hjernen
Den pink farve: Brystkræft

Når jeg ser denne oversigt, kan jeg ikke lade være med at sende mange tanker til dem jeg kender - og kendte - som kæmper og kæmpede mod cancer...


Kræftens Bekæmpelse og TV2 har hele uge 43 haft fokus på Knæk Cancer. Der findes mange gode måder at støtte kampen på, og jeg kan kun opfordre dig til at gøre det, hvis du ikke allerede har.

Link til Kræftens Bekæmpelse her4 kommentarer:

 1. Tak for dit søde og varme indlæg :-)
  Indsamlingen kan ikke få for meget opmærksomhed.
  Det bliver spændende at se hvor meget, der bliver samlet in i aften.
  Og det gør virkelig en foskel, 'min' professor har to gange inden for det sidste år fået sammenlagt over 4 millioner, som er øremærket hendes forskning indenfor modermærkekræft. Penge hun havde søgt bl.a. i EU, men fået afslag på.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne.

   En varm hilsen til dig i dette - håber alle de mange penge, som der i går blev samlet ind vil hjælpe og give kræften dødstødet! Dejligt at "din professor" fik midler - håber hun nu kan komme endnu et stykke nærmere og hjælpe andre, som hun har hjulpet dig:0)

   Dejlig dag med varme, smil og sejr herfra!

   Knus fra Katinka

   Slet
 2. Godt indlæg Katinka.
  Jeg kender en, som lige har fået fjernet et bryst, og jeg har lige sendt mit bidrag. Jeg fik selv godt brev fra region midt i dag, så jeg er glad :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.

   Hvor er jeg glad på dine vegne - sådan et brev er godt, når først det er åbnet:0). Men ja der er så mange skæbner af den vanvidssygdom - så mange ramte og så mange pårørende... Tænk alle de tårer og al den sorg man kunne undgå, hvis kræften blev knækket...

   Knus og dejlig søndag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka