fredag den 11. oktober 2013

100.000 SIDEVISNINGER – DET FEJRES MED EN GIVE AWAY


Jeg er beæret, glad og stolt. I går rundede min blog 100.000 i besøgstal og selvom jeg normalt ikke skilter med sådanne tal, ja så må jeg simpelthen dele denne glæde med jer vidunderlige læsere.

TAK fordi I læser med, kommentere og støtter op omkring HavePlaner & PlanteBegejstring. 
Tak fordi I gør det værd at bruge tid på at skrive, fotografere og formidle. Jeg nyder det og elsker det, men var der ingen der ville læse med, ja så ville gejsten nok hurtigt forsvinde. Men den blusser virkeligt for tiden, for besøgstallene er overrumplende fantastiske her efter sommeren.
TAK!Udpluk af nogle af de fotos, som har været vist på bloggenMEN HVORFOR HAR JEG IKKE SIDEVISNINGSTAL PÅ BLOGGEN?

Det er et meget bevidst valg, da jeg ikke kan se, at andre end jeg selv kan bruge tallene til stort. Det er min helt personlige mening, men jeg står 100% ved den. Tal er super-lette at ”fuske” med (kan jo bare lade egne klik registrere med eksempelvis, eller lade sine familie trykke tusind gange på knappen).

Så tallene fortæller jo ikke ret meget, da man ikke kender betingelser eller omstændighederne.

Men derfor er tal ikke uinteressante og jeg checker dagligt hvordan sidevisninger og klik på indlæg ligger. Giver mig pejling på hvad der virker og hvad ikke. Om jeg kan lade et indlæg tage "en fridag" fordi det der ligger hiver så mange læsere til, at det vil være fjollet at lade det skygge af nyt osv.

GIVE AWAY

Men selvom jeg ikke normalt lader tal funkle på bloggen, så går jeg ikke af vejen for en fejring. 100.000 klik er da en oplagt mulighed at gøre lidt ud af.

Vi står jo midt i en tid, hvor man planlægger og planter forårets flor. Derfor har jeg valgt at give 15 tulipanløg af den HELT underskønne botaniske Tulipan turkestanica væk til en fast læser af bloggen. Ikke noget stort og voldsomt, men en lille foræring, som jeg håber vil blive taget godt imod. 
For denne tulipan er i mine øjne en af de absolut mest elegante forårs-bebudere...og en af de aller tidligste tulipaner overhovedet. Små, spidse, cremehvide blomster som sidder mange på hver stilk. Bedårende!
Desuden er det min oplevelse, at løgene ikke altid er lige nem at få fingerne i, desværre. (Er du i tvivl om hvordan denne sort ser ud, så klik her for at se indlæg fra i foråret)

Så ønsker du at være med i denne lille lodtrækning, så skal du - ud over at være Fast Læser på bloggen - lige lægge en kommentar, så jeg ved, at du vil sætte pris på de hvide skønheder (er du ikke allerede Fast Læser, så klik dig til ude i siden - det er ret enkelt...)

De skal jo gerne have et godt hjem ik?
Lodtrækningen om tulipanløgene udløber søndag den 20. oktober kl 23.59 – den glade vinder skal jo kunne nå at få løgene i jorden inden det bliver for koldt...


Skøn dag + De varmeste havehilsner fra en smilende Katinka


26 kommentarer:

 1. Hej Katinka, tillykke med den fine mærkedag. Jeg er helt på linie med dig, har heller ikke tæller på bloggen, den tjener ikke rigtigt noget informativt. Hvis man som surfer på udkig efter nye interessante blogs tillægger antal visninger eller followers stor betydning, tror jeg man går glip af nogle af de skønne nicher. Fx en hyggelig blog som havehjernen.
  Henrik

  SvarSlet
 2. Velfortjent tillykke med det store antal visninger! Det er dejlig sprudlende læsning og flotte fotos man får hos dig, så det er en fornøjelse at følge din blogging.
  Nyd dagen :-),
  Kh Rose

  SvarSlet
 3. det kunne være skønt at sætte disse tulipaner i en stor krukke, og have noget smukt at se på, til foråret på altanen:)

  SvarSlet
 4. Tillykke :-D

  Uh, og det minder mig om de tulipanløg jeg har købt og glemt igen. Dem må jeg lige få frem. Men der er ikke så mange - så det vil være underskønt, hvis de kan få selskab! Så jeg krydser fingre.

  KH
  tina

  SvarSlet
 5. Med din skrivekløe er det fine tal helt velfortjent, du har meget på hjertet og så er det ekstra dejligt at mange har lyst til at følge med. Om tælleren så ligger til offentlig beskuelse eller helt privat, er for mig totalt underordnet.

  Selvfølgelig vil jeg da gerne være med i en lodtrækning om de skønne løg, den slags kan vi aldrig få for mange af.

  Håber du har tid og lyst til at dyrke din skrivekløe de næste 100.000 (eller flere) klik!

  Haveknus fra fru friis :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med det 100.000 det er flot og fortjent;) Jeg når ikke at kikke herind hver dag og heller ikke at læse bagud, men når jeg kikker og læser nyder jeg det, så jeg håber at du bliver ved. Hellere blive ved end at SKULLE levere hver dag, synes jeg, men nogle har mere tid og SKAL muligvis have deres daglige Katinkafix:o))))
  Tulipa Turkestanica er en favorit og din gevinst må meget gerne komme og gøre mine egne selskab for dem kan jeg ikke få for mange af:)

  SvarSlet
 7. Tillykke med det fine tal. Godt gået. Håber det giver lyst til at fortsætte i samme gode stil.

  De søde tulipaner vil da se smukke ud i mit kommende hvide bed.

  SvarSlet
 8. Hej Katinka

  Tillykke med din milstolpe - ja pludseligt går det hurtigt!
  Men din begejstring og gode humør er jo smittende;)

  En dejlig weekend herfra til dig og dine

  SvarSlet
 9. Tilykke, Katinka - din store læserskare og det runde klik-tal er fuldt fortjent og jeg gentager vist blot mig selv ved at sige at jeg stor-nyder at læse med her.

  De fine botaniske tulipaner kan da passende komme til at holde min egen ny-opstartede-botaniske-tulipaner-beholdning med selskab:)

  Ha' en skøn weekend.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 10. Hej Katinka.Ja! der skal da også lyde et stort tillykke fra mig med de 100,000 sideanvisninger......godt gået, og fuldt fortjent.
  Altifd inspirerende indlæg fra din hånd.
  Og jeg vil da vildt gerne vinde de smukke tulipaner.
  God weekend knus Jette

  SvarSlet
 11. Hej Katinka.
  Et stort tillykke med de 100.000 sidevisninger - det er godt nok meget, og flot.
  Vil da rigtig gerne deltage i din Give Away med smukke tulipanløg. Må dog også tilstå, at jeg først nu har opdaget, at jeg slet ikke er fast læser hos dig. Har dig på min blogliste og læser alle dine indlæg, men har aldrig fået klikket mig ind som fast læser. Det er jeg så nu.
  Kh Heike

  SvarSlet
 12. Hej katinka,
  100.000 gange tilykke. Det er altid dejligt at se ind hos dig. Der er nyheder, gode inspirerende indlæg og alt serveret på fine billeder. Selvom jeg måske ikke vinder, ser jeg ind alligevel. Tak fordi du altid har lyst at dele din haveverden med os.

  SvarSlet
 13. Stort tillykke! Det er dog et imponerende antal - og jeg er stolt af mine knap 15000... Hæ jeg er nok heller ikke så aktiv som dig. Og tulipanløg - dem kan man aldrig få for mange af!

  SvarSlet
 14. Tillykke med de 100.000 klik, det er et dejligt rundt tal at passere :-)

  SvarSlet
 15. Stort grattis till 100 000! Inte konstigt att många hälsar på hos dig, du har en mycket fin och intressant blogg. Jag vill gärna vara med i tulpanutlottningen.
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 16. Kære Katinka.
  Tillykke med de 100.000 sidevisninger, det er da stort. Det er beviset på at du laver supergode indlæg, som folk har lyst at se og læse. Godt gået.
  De yndige tulipanløg, vil helt sikkert være bedårende i min hvide have, hvis jeg skulle være så heldig :-)
  Kærlig hilsen Fru Pedersen

  SvarSlet
 17. Jeg forstår godt de 100.000 sidevisninger på din blog... for den er virkelig inspirerende. Jeg har fulgt dig via bloglovin' et godt stykke tid nu, så jeg kan kun sige stort tillykke med det flotte tal.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal tulipanløggene i kolonihaven, hvor vi efter min mening har alt for lidt.
  - Pia

  SvarSlet
 18. Sikke noget, sikke noget, det viser sig, at jeg slet ikke er fast læser. Altså det er jeg jo. Kigger ind hver gang der er noget nyt, Men på "papiret" er det først fra i dag jeg er det. For jeg vil da gerne være med til at fejre dine 100.000 sidevisninger. Tillykke med dem. De er velfortjent - og slet ikke overraskende med alle de gode indlæg.

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 19. Tillykke! Du har en skøn og appetitlig blog, som jeg med glæde læser - ja, næsten hver dag!

  SvarSlet
 20. TAK alle jeg skønne og søde mennesker - TAK for jeres herlige ord! Tror jeg må printe dem ud og hænge dem på opslagstavle, så jeg kan varme mig ved dem når selvtillid og skrivetro halter:0)

  Kærlige havehilsner fra Katinka

  NB. Tilmelding er ikke slut endnu:0)

  SvarSlet
 21. Til lykke med de 100.000 visninger! Det er dejligt når tingene lykkes :-)

  SvarSlet
 22. Tillykke med de mange visninger. Jeg har lige opdaget din blog og da jeg har fået ny, lille have, vil jeg da kigge med og forhåbentlig blive lidt inspireret. Nu kender jeg jo ikke min have endnu, men jeg er da sikker på, at der kan blive plads til tulipaner i den.

  SvarSlet
 23. Det er hyggeligt at lære om haven. Din side er meget informativ uden at blive belærende.

  SvarSlet
 24. STORT tillykke med "jubilæet".... Jeg har først meldt mig som følger nu.. men det er da HELT sikkert en stor og grum fejl. Jeg glæder mig til at følge med herinde.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 25. Ih alle de dejligt ord gør så godt i mit havehjerte:0) - og hjerteligt velkommen til jer som netop er kommet til. Det gør mig virkeligt glad!

  SKØN dag fra Katinka

  SvarSlet
 26. Jeg er nu fast læser og glæder mig til at følge bloggen.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka