mandag den 30. september 2013

STEMNINGER FRA GAVLHAVEN


Ikke så meget tekst – blot en fotografisk tur rundt i den gavlhave, som der sommeren igennem er blevet knoklet på at skabe. I weekenden blev der så tid til at få finpudset lidt. Nogle detaljer mangler stadig især i form af belægningskanter, men udtrykket synes jeg er ved at være på plads.

Velkommen indenfor...


Hvide lanterner og en bred hvid ramme om tavle som kontrast til det sorte


Det helt nye hegn, som har erstattet et tidligere miserabelt hvidt byggemarkedhegn, er nu blevet lavet. I morgen viser jeg mere af det, samt området der er skabt foran det. 
Det sorte plankeværk er blevet en væsentlig medspiller i rummets stemning - og vi nyder det også indefra. Synes rummet er blevet karakterfuldt og med stemning.

Springvandet plasker stadig frejdigt og alle de blå toner i stauderne får sensommermodspil i de orange bær. 

Godt vi nåede så langt mens vejret stadig tillader os at nyde rummet udendørs i lavt tempo....dag fra Katinkaog så lige en planskitse for bedre overblik:


2 kommentarer:

 1. Som altid inspirerende. Jeg suger især til mig fordi vi har - langsigtede - terrasseplaner der, hvor der nu er køkkenhave. Jeg kan helt klart bruge nogle af de gode ideer du folder ud her. F.eks. er jeg ret begejstret for hylden på, hvad jeg tror er garagevæggen? eller er det "bord" på plantegningen med et hegn bagved? Jeg må da vist lige "pinne" lidt til senere brug ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være velkommen:0) - Det er faktisk plankeværk med bordplade foran - monteret på store hyldeknægte (du kan læse mere specifikt om det på indlæg fra juli: http://www.plantebegejstring.com/2013/07/frste-fotos-fra-den-nye-gavlhave.html). Bordet er vi SÅ glade for, da vi både kan arbejde ved det og gøre den markante flade lidt mildere i udtryk ved at stille noget:0)

   Skøn dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka