lørdag den 14. september 2013

SMUK SØRGMODIGHED


Kulden og mørket rykker tættere på og bladene begynder at farves røde. Især surbærbuskene er hurtige til at i klæde sig den dramatiske røde farver.

Og selvom det er smukt, så mærker jeg også en snert af sørgmodighed komme. For nu er det mærkbart, at sommeren for alvor er ved at forlade os til fordel for de mørke måneder...Og selvom efteråret kan byde på så megen skønhed og farvefest, så må jeg indrømme, at det stikker lidt i hjertet. 

Jeg er nemlig et sandt forårs og sommermenneske.

Men dejlig lørdag fra Katinka
4 kommentarer:

 1. Jo det er jo vedmodig. Selv kjenner jeg på denne følesen av vedmodighet når gjessene flyr sørover. God helg : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh alle de tegn på at mørket og kulden venter - jeg kan ikke lide dem...
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Ja det er vemodigt, men heldigvis har vi hinanden og vores blogge, så vi må se positivt på det, snart er det forår igen. Tiden går så hurtigt.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Lisbeth - men alligevel synes jeg tiden løber hurtigt om sommeren og snegler sig afsted når efteråret og vinterene rigtigt buldrer. Mørke morgener, mørke eftermiddage og ingen tid udenfor i lyset - uha, det er barske sager for en lys- og varmehungrende person som jeg...

   Men godt vi kan holde havehumøret oppe i fælles flok:0)

   Kh Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka