tirsdag den 17. september 2013

PARADISISK LILLE TRÆ


Som jeg drømmer om flere af. Paradisæbletræer er nogle rigtig dejlige årstids-formidlerer. Om foråret står de i hvide blomsterskyer, om sommeren skinner bladene i solens stråler og i efteråret pynter de gevaldigt med rødkindede frugter på hver en gren.


Dette træ har dog i år overgået sig selv og er tynget af de dejligste røde frugter. Jeg kender ikke sorten, men æblerne er små, sidder tæt og bliver røde som læbestift på en dristig kvindes mund…

Jeg har svævende planer om en dag at plante sådanne træer som rand og overstandere rundt langs forhavens ramme – men lige nu nyder jeg blot dette enkelte træ med al dens efterårspynt.

Hyggelig dag fra Katinka
8 kommentarer:

 1. Vi har paradisæbletræer i vores hegn i haven, det ser godt ud og dufter godt, når de blomstrer, og lige nu skinner de om kap i solen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønne små træer fyldt med oplevelser.

   Kh Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka.Smuk paradisæbletræ du har.Har selv et par stykker.Et stort gammelt der får de dejligeste pink blomster.Og et opstammet vi har i bedet ved terrassen.Det får også et væld af hvide blomster.....men får gul/grønne æbler.Dejlige billeder du har taget af det smukke træ. God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0) - Ja det er skønne træer. Synes de har så mange kvaliteter:0)

   Knus fra Katinka

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, jeg kan godt forstå at fuglene også bliver lækker-sultne;0)

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 4. Så vackra de är! Härligt!
  Nej, har inget här och har inte plats.
  Men om jag hade haft plats så... =oP
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde - og ja det er skønne træer de paradisæbler gror på. Bliver så glad ved synet af de knald-røde små-æbler der tynger grenene. Så fornøjeligt synes jeg.

   Skøn aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka