tirsdag den 3. september 2013

AUSTIN-ROSE EGLANTYNE - KIND MOD KIND

Nu tager de engelske roser ”Eglantyne” endnu en overdådig blomstringsrunde. 3 og 3 står de rundt om i det store plænebed og vender deres store rødkindede hoveder mod vores beundrende blikke. 

Og ovenikøbet læner de deres smukke blomsterhoveder mod hinanden i de dejligste buketter.En skøn rose – charmerende og sødmefuld...og naturligvis fyldt med den dejligst duft.


Dejlig dag fra Katinka

6 kommentarer:

 1. ... endnu en skøn sag fra Austin, ih - der skal en stor have til for at opfylde alle ens Austin-ønsker.

  Jeg fik ikke skrevet forleden, så her kommer et forsinket tillykke med blog-fødselsdagen. Imponerende meget du har nået på det år, og med mindst ét indlæg pr. dag, kan vi andre ikke helt være med. Det bedste er, Katinka - at dine indlæg altid er så vedkommende og lærerige, inspirerende og lækre at læse - så stor tak til dig fra mig :)

  Billede eller ej.... jeg har også bibeholdt min anemone-signatur og vedbliver nok med dette. De fleste har nok set billedet af mig alligevel på min blog.

  Forsat dejlig sensommer dag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla,

   TAK for dine søde, rørende ord, som går lige i hjertet:0)Håber min blog vil kunne leve op til dine ord fremover...

   Og Austin-rosedrømme kan hurtigt gribe om sig. Sikke jeg kan sidde og gruble og drømme om mere plads og nye konstellationer.

   Masser af havehilsner herfra

   Slet
 2. Ganske rigtigt en dejlig rose, som absolut er værd at indlemme i haven. Skønt billede. Jeg har været lidt fraværende, men kan læse mig til, at bloggen har fødselsdag. Tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette - og ja Eglantyne ér altså en dejlig sag...

   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 3. Godmorgen, Ja det er en skøn rose! Jeg har den selv, men den har ikke fået ordenlig fat endnu. Så jeg glæder mig til, at den bliver lige så overdådig som din :-D
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk at nurse den lidt og selvom den er hårdfør, så kan den altså fryse en del tilbage i vinteren. Faktisk blev mange af mine klippet af helt ved jordoverfladen i foråret. Ikke spor morsomt, men der var intet andet at stille op...

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka