tirsdag den 2. juli 2013

BANG! GANG I FARVERNE.


Normalt er det de lidt nedtonede farver der bringes ind i stuerne, men denne buket af blandt andet de enorme pæoner ”Clown” i pink med gule støvdragere, stjerneskærm ”Roma”, blå hjulkrone, katteurt og malurtens grålige løv kunne jeg ikke dy mig for at binde.

Muligvis min måde at trodse de seneste dagens tvivlsomme sommervejr og bringe leg, glæde og sommerenergi indenfor.

Gennem vinduet kan man skimte mit nye plankeværk (klik her), selvom øjet nu mest hægter sig på bukettens farver i vindueskarmen.


Skøn sommerdag fra Katinka 4 kommentarer:

  1. Vi har også et heller fuktig vær. Men innimellom bygene løper vi ut og hager og tar bilder :)God sommer!

    SvarSlet
  2. Hehe, ja, der er knald på farverne. Jeres nye "arrangement" med det sorte hegn ser ud til at være blevet godt. Jeg har selv sorte hegn i haven, og det er ganske vidunderligt med den stemning det giver, samtidigt med at det får alt andet til virkeligt at træde frem.

    SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka