torsdag den 13. juni 2013

NÅR BALDRIAN SER NED PÅ EN


Baldrian har været i haven i flere år. Skønne skærmplanter med et udseende som minder om grøftekanternes vildskab.
Sidste forår blev baldrianens frø forspiret nænsomt og siden plantet ud i bede, så deres skønne, fligede blade kunne pryde haven. I år er de tilgengæld sprunget ud som haven kæmper. Over 2 meter høje er de største og stilkene er væsentlig tykkere end mine tommelfingre, så de står solidt og mægtigt og skuer ud over haven – mens de flabet ser ned på mig...


Havde ikke forestillet mig, at planterne ville blive så omfangsrige i år, så overvejer lidt at flytte et par stykker, men nu må vi se. Elsker nemlig den vildskab og naturlighed de bidrager med til haverummet. 

Skønne er de altså.


8 kommentarer:

 1. Jeg synes de har noe Chelsea'aktig over seg -og som du sier litt vilt og kanskje litt uoppdragent. Dette er en plante jeg ønsker meg ! :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en herlig kommentar - og ja den er nemlig lidt "havens uartige dreng";0)
   SKØN dag fra Katinka

   Slet
 2. Lidt af en højdespringer - men en skøn en af slagsen :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja...og med latent storhedsvanvid;0)

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 3. Den er godt nok også smuk! De ville også med lethed kunne se ned på mig, når de er 2 m høje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Med mine 180 cm er det ikke ofte jeg føler at skulle se op til stuaderne, men her skal nakken tilbage. Skøn oplevelse af at være blevet barn igen:0)

   Hyggelig dag fra Katinka

   Slet
 4. De er rigtig skønne!! - Jeg ønsker mig flere :-)
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - jeg tror jeg giver lidt væk i efteråret...

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka