torsdag den 27. juni 2013

HYLDEBLOMST OG HONNINGROSER


Mere midsommerligt kan det næppe blive, end når hyldens skærme folder sig ud bag honningrosens blomster. Duften i sig selv kan næsten slå benene væk under en og give hjertet dobbeltslag, for sikke et herligt skue. 
Rosen her er ”Lykkefund”. Muligvis er det den skønneste rose jeg kender, for blomstringen er mere end overvældende. Skulle jeg vælge een rose til haven, tror jeg jeg ville ende med denne. Det er simpelthen en af mine absolut favorit-roser.

Fine blomster i svag ravgul som blegner til hvid... De er med til at gøre midsommeren til en særlig intens tid, som bare skal suges ind i kroppen. Give sommer-lykke i hjertet.
Lykkefund er en utrolig sund og livskraftig rose, som kræver sin plads. Her har den pergolaen at kravle på, mens den smiler ned til det helt nye tiltag i haven. 

Hvad det er, må du vente til i morgen med at læse om....

Så for i dag må du nøjes med fotos af honningrosen i centrum og hylden som statist. Det er da sommerstemning på stilke, synes jeg.


Dejlig midsommerdag herfra.

1 kommentar:

  1. Det ser jo godt ud med honningrosen i centrum, så må vi se, hvad du har fundet på i morgen.
    Kh Lisbeth

    SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka