mandag den 24. juni 2013

GOD TUR FREMAD


Sådan omtrent blev der taget afsked med denne dame, som må anses for værende et for familien kort bekendtskab. Lidt usikkerhed tegnedes vist i hendes ansigt, men mon ikke Bloksbjergs festlighed gjore tvivlen til skamme? Eller længtes hun efter vores midsommerblomstrende have? 

Hvem ved...


Hun er da en smækker sag, ikke?! - Mor tegner og Theodor på 6 år lægger farve på...


Med to mindre børn i huset, valge vi igen i år ikke at deltage i byens store Sankthansbålfest, men holde det til egen have. Selvom bål naturligvis er mest synlige i skumringen, ja så er et bål tidligt på aftenen nu et ret småbørnevenligt valg.

At blive hjemme og selv lave et mini-arrangement giver flere fordele for os; ungerne kommer i seng i rimelig tid, er friske dagen derpå, vi har ret stor fornøjelse af at lave ”Årets heks” selv og den uhygge som jeg selv kan huske fra de unge barneår med heks, stort bål og hvin fra heks(ehyl) er erstattet med trygt samvær her.

Vi hygger her.


Jordbærgrødsspisende Sophus, nyudsprungne roser og heks på vej mod Bloksbjerg. Dét er da sommer!Så efter aftensmaden blev heksen bragt til bålfadet på terrassen og mens jordbærgrød med fløde blev nydt, midsommervisen sunget og ilden spruttede, ja så tog heksen afsked med os.

Ikke noget stort, voldsomt og prangende, men et arrangement som vi alle kunne nyde og suge til os. For midsommeren skulle jo hyldes - af store og små...


Dejlig dag fra Katinka 3 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde! Skøn heks :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Vi har også adskillige gange fejret Sct. Hans herhjemme, og det er hver gang en sjov udfordring at producere den bedst mulige heks.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint og hyggeligt ud - jeg vil også ha mig et bålfad.... selvom jeg ikke har småbørn :)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka