mandag den 3. juni 2013

FESTSTEMT HAVE


Sommerens fester bliver aldeles skønne af at blive rykket helt ud i haverummet – uanset om solen stråler eller haven blot betragtes indefra lune stuer, så giver det en særlig stemning og følelse af overskud.

Der skal ikke så meget til, før end feststemningen breder sig - lidt flag eller lys er nok. Det handler om at opleve noget derude, som man ikke normal finder i haven. 
Og hellere lidt uhøjtideligt pynt end glitterstads i stride strømme - sådan har jeg det. 


I weekenden blev der holdt fødselsdag for familiens yngste. Mine forældres svenske gård lagde plads til, at vi kunne fejre fødseldag med smil og leg i de idylliske omgivelser.


De gamle krogede æbletræer blev pyntet med trekantede papirflag, Dannebro stod på rad og række op ad vejen til huset og ved aftentide blev der tændt lys i lanterner og havefakler. 

En have i festligt hjørne er nu den skønneste kulisse til fest, synes jeg. Og den gamle have så ud til at nyde den legende og uformelle pynt...

Skøn dag fra Katinka


3 kommentarer:

 1. Så flott en festpyntet have :) Koselig ramme for bursdagsfeiring !

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud, håber I havde en god fest.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 3. Skønt ser det ud katinka....og der er bare ikke noget som svensk skovidyl og sommer stemning. Smukke flag.......og dejlig stemning de skaber :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka