søndag den 5. maj 2013

VENTESAL MED MULDGavlhaven er vi begyndt at ændre på nu. I efteråret fik bedene en kraftig overhaling og en masse blå stauder. Nu er det blevet tid til de større byggeopgaver. Vi har et grufuldt hegn mod naboen, som nu skal skiftes. Tidligere har jeg forsøgt at få det til at blive skjult at en masse efeu, klematis og stauder, men resultatet har ikke været som ønsket, så nu tager vi skridtet og skifter det.

Det har givet mig lidt hovedbrud med hensyn til alle planterne jeg havde sat i smalt bed foran det skrækkelige hegn. De har ikke alle været til at genkende her tidligt på sæsonen. Derfor er de der er usikkerhed om nu gravet ned i et højbed. 

En ventesal for stauder uden færdigbehandlet sag.

Så har jeg tid til at få lidt mere løv at identificerer de sværeste på, samt finde rette nye opholdssteder til dem.Nu kan jeg se hvad det er - nu er det så om at beslutte sig for ny placering.


Så er det bare om at huske præcis hvilken farve de havde hver især – godt kameraet kan hjælpe hukommelsen på vej...2 kommentarer:

 1. Ja, det er en af de store fordele ved at blogge; man kan altid gå tilbage og finde billeder af planterne på forskellige årstider. Jeg har dog opdaget, at visse planter får større opmærksomhed på bloggen end andre, så det duer ikke altid.

  God fornøjelse med opklaringsarbejdet. Jeg har i en periode haft en række stauder på lager i køkkenhaven. Det har sin egen charme at de sådan optræder som solister. Faktisk klædte det en del af dem.

  SvarSlet
 2. Ja nye sammenhænge kan være skønne øjenåbnere... Jeg har en del fotos af haven, men ikke så vanvittigt mange som de sidste 8 mdr med haveblog - dét sætter ekstra skub i fotografierne...
  Jeg har netop fundet en hvid Løjtnantshjerte, som tilsyneladende var blevet delt i to under nedlægningsarbejdet. Dejligt når man får et lille klarsyn;0)

  Skøn aften herfra

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka