lørdag den 4. maj 2013

SOM VANILJEIS OG FLØDESKUMDet er lige før jeg bliver lækkersulten, når jeg i disse dage betragter havens nye blomsterpragt. Råhvide farver som flødeis, cremer og sukkerdrys ligger over haven med sit samtidigt så rene og jomfruelige udtryk. 

Heldigvis akkompagneret af lidt syre hist og her for at tage den værste sødme...Bed langs hækken holdt i lyse farver som kold gul og hvid. Lige nu blomstrer de første narcisser, hyacinter, de botaniske tulipaner og Spring Green og Purissima m.fl er godt på vej. Bemærk kæmpestenbræk, kvan og buksbom som allerede nu giver bedet et grønt udtryk.Både anemoner, tulipaner, de første narcisser og hvide perlehyacinter bidrager til det hvide udtryk, som haven har netop nu. Dejligt roligt billede, mens vi venter på alle farverne som åbenbarer sig om kort tid. 

Concerto-tulipaner, små narcisser "Thalia" , hyacinter og tulipan Spring Green på vej langs legehusets sorte facade. 
Måske netop det som haven er så sublim til – at skifte udtryk, farveholdning og oplevelser hen over året. En have skal i min optik ikke blot være et stationært uderum, men et levende og udviklende univers fyldt med drømme.

Og lige nu drømmer jeg altså om flødeskumskager...

Vidunderlig lørdag fra Katinka


10 kommentarer:

 1. Ja, det er skønt med de cremehvide farver - og en vidunderlig tid lige nu, hvor alt er nyt og står på spring. Smukke fotos, forresten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente - og ja de cremede farver er dejligt - især her mens solen ikke er så hård i sin belysning...

   Søn aften herfra

   Slet
 2. Jeg tror du bor på en annen planet? hageplaneten :) der hvor våren har kommet og det er sol og godt med plussgrader? God helg ønskes fra en på den andre planeten! Den som har regn, hagl og snøbyger og hvor det er nesten nede på minusgrader.. Vakre samplantinger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde du - du bor jo i magisk natur, som vi her slet ikke kan prale af. Men ja lige nu brager våren afsted. Alle planterne skynder sig i en helt uhørt fart, så man skal have øjnene åbne, hvis man skal nå at opleve det hele...

   Dejlig aften herfra:0)

   Slet
 3. Som du kan sige det, og det er jo rigtigt. Smukke billeder du har taget.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Ja mums siger jeg også bare.....lad mig bare bestille ne portion til ;0)

  Knus og dejlig lørdag til dig også :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, du kan da få en med ekstra kalorier, for nu er narcisser og flere tulipaner kommet med og jeg kan ikke andet end at juble og heppe:0)

   Knus og skøn søndag aften herfra

   Slet
 5. Man kan da kun blive fornøjet af sådan en pragt, ELSKER forår og forårsløg kan man simplet hen ikke undvære.. Livetver bare for kort uden..
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - livet opleves så intenst om foråret, at jeg ikke kunne undvære et eneste i fuld flor...

   Dejlig aften fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka