onsdag den 8. maj 2013

NYT PÅ BLOGGEN: HVOR ER VI?Jeg har fundet på noget nyt, som jeg håber I vil værdsætte. Nemlig en lille situationsplan over haven, der ved hvert ”placerings-relevant” indlæg vil udpege, hvor i haven vi befinder os. 

Haven her er ikke hverken stor eller uoverskuelig, men alligevel håber jeg det vil være en hjælp til at forstå tanker og sammenhænge i haven. At I hurtigt kan få klarlagt hvilket område der beskrives...

Allerede i går kom første ”placerings-knap” på indlæg.

Men hvorfor nu det? 
Fordi det muligvis er det jeg selv sukker allermest efter, når jeg ser på lækre havefotos i bøger og magasiner. Man kan sagtens fortrylles af et foto taget i rette vinkel, men det bliver først rigtig lærerigt, når man ser sammenhængen. Sådan har jeg det i hvert fald.

Så jeg lægger lige endnu en lille arbejdsopgave på egne skuldre i forbindelse med bloggen her. 

Håber I også vil blive begejstret for denne mulighed for at danne jer overblik over haven som helhed...


En forstørret planknap. Her jeg pt drømmer om at slå benene op...på terrassen nemlig.


Dejlig onsdag fra Katinka
6 kommentarer:

 1. Wow, det kunne jeg godt tænke mig at lave.

  SvarSlet
 2. Det er vel nok sejt.
  mon jeg kan få det også.
  Super ide.

  SvarSlet
 3. Tak for positive ord om tiltag:0) - Anne, det er ikke så kompliceret: En plantegning af haven er scannet ind og røde pik lavet i eget lag i et fotored. program, så jeg let kan flytte rundt på den fra indlæg til indlæg. Herefter er det hele hentet ind som foto. Men vil synes det er skønt, hvis flere ville gøre det samme (man kan jo bare gøre det på egen måde...)! Så held og lykke med det, hvis du en dag går igang:0)

  Mange varme feriehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 4. Som nævnt i en anden kommentar, er jeg fuldt ud begejstret for dit nye tiltag :D Jeg har det på samme måde som dig, jeg vil også gerne se den større sammenhæng - 'plantegninger', overbliksbilleder og hvordan havens struktur er bygget op.
  Hvilket du til fulde indfrier her på din blog :)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka