tirsdag den 14. maj 2013

(H)VIDUNDERLIGE BLOMSTER

Langs kanten af haven har jeg hvide bølger med skumsprøjt. Sådan tænker jeg i hvert fald om alle de vidunderlige hvide løgplanter, der i denne tid stråler i haven.

De er ubeskriveligt skønne, når solen om eftermiddagen står lavt med gyldne toner. 

Så bliver resultatet magisk, synes jeg.Har en sidderplads ude i haven med hvide havemøbler. Normalt vil jeg råde til mørke havemøbler ude i haven væk fra huset (sort får dem til at falde bedre ind), men her blandt de massevis af hvide blomsterhoveder og - med tiden - hvide stammer på himalayabirk er det som om mine forbehold ryger... 

Jeg bare nyder synet.

Så håber I tilgiver endnu et indlæg fra min side om hvide tulipaner og narcisser – jeg kan slet ikke lade være. 
Synes de gør sig så godt, nu hvor stauderne begynder at fylde grønt ud imellem dem... 10 kommentarer:

 1. Smukt :) Jeg ser bedet for mig i det bløde lys ...skønt!
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rose - ja det bløde lys klæder de lyse:0)
   Kh Katinka

   Slet
 2. De er meget smukke - og lyser dejligt i tusmørket. Hvad hedder den hvide dér med den grønne stribe ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mener det er Mount Tacoma der viser sig frem her:0)

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 3. Her må jeg korrigere dig :) jeg har nemlig lige taget billeder af min Spring Green, jeg kan bare ikke lade være. Den har den der fantastiske grønne stribe som du viser meget tydeligt på dit billede. Det er den skønneste af alle hvide tulipaner efter min mening. Det bedste er, at den kommer trofast igen hvert år, det kan vi lide.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.

   Jeg er ikke 100% sikker, men jeg tror altså, at denne er en Mount Tacoma. Har også Spring Green i haven, men de er ikke spor fyldte og her mere grønne i det. Denne er sådan en halvfyldt størrelse og Mount Tacoma har også de grønne striber...men men men...det er ikke let med de tulipaner, som ikke er stort forskellige.
   Her er hverken Spring Green eller Mount Tacoma dygtige til at komme igen, hvorimod Purissima er dejligt stabil. Og ja det kan jeg også SÅ godt lide:0)
   Kh og skøn eftermiddag fra Katinka

   Slet
  2. Kære Katinka
   Grunden til at jeg mener det er Spring Green er, at det står på skiltet ved den. Men det er jo før set, at man har fået noget andet end det man købte. Jeg har googlet men kan ikke se, at mine ligner hverken Spring Green eller Mount Tacoma. De ligner dine på den smukke grønne streng, men mine er dobbelte, er din det? Mine kommer med i indlægget i morgen, så kan du jo kigge der, hvis du får tid.
   Min er som sagt meget stabil og det har du ret i, at Purissima også er. Det er en god ting.
   Kh og sov godt
   Lisbeth

   Slet
 4. Det ser da skønt ud, de hvide havemøbler passer jo perfekt. Jeg har jo en lille hvid have, der har jeg lige plantet hvide vibeæg ud i i formiddags. I går plantede jeg hvide liljer foran skurvognen, som ligger bag den hvide have. Tror det bliver godt :-)
  Knus

  SvarSlet
 5. Det gør sig bare super-super godt :)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka