torsdag den 16. maj 2013

GODMORGEN DRØMMESYN


At vågne op til candyfloss-skyer, der fylder udsigten fra vores soveværelse ud, tager hvert år vejret fra os. Åh, så hvinende sukkersødt og samtidigt helt, helt vidunderligt.

Når naboens underskønne japanske kirsebærtræ blomstrer, er det nogle ganske særlige dage. Her man målløs betragter træets overdådige blomstring og ved at nu har startskuddet til spæd sommer lydt.

Træet tager næsten al udsyn - og ih hvor vi synes det er skønt at skue.


Der findes mange mennesker, der synes det er tosset med træer, der blomstrer så kort. Jeg er bare taknemmelig for at de overhovedet gør det! Og så elsker jeg de stunder hvor øjeblikket bliver så intenst. Dage hvor man ved, at man bare må suge det til sig og lagre det i hjertet inden de forsvinder igen.

Sådanne dage er det lige nu - ville ønske jeg slet ikke behøvede sove, men blot kunne betragte disse voldsomme, lyserøde blomsterklaser helt intenst døgnet rundt...bliver heller ikke mindre markant af, at fuglekirsebær- og magnoliatræers blomstring danner baggrund for denne ultra-romantiske scene.

Mageløst sukker jeg.


Træet er lige så pragtfuldt at nyde fra vores grund. Åh de lånte udsigter...6 kommentarer:

 1. Måske er det netop FORDI blomstringen er så kort at vi sætter så stor pris på den ;-) Dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg netop - ellers ville man nok bare trække på skulderen og overveje at stoppe op en anden dag. Jeg er vild med disse særlige stunder, hvor træer, buske eller planter tager rampelyset for en stund. Råbte de op i lang tid ville ban nok bede dem dæmpe sig lidt;0)

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 2. Sikken et skue, det er så smukt, jeg kan godt forstå, at du nyder det.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Glæder mig også over at MIN nabo har købt sådan et træ - det er efterhånden kæmpestort og må skygge meget inde hos dem - men jeg har kun GLÆDE af det. Naboen ved siden af har en stor Syren, som jeg også ganske gratis kan indånde, og overfor har de en stor Duft-snebolle - oh, jeg har gode naboer, ihvertfald deres træer/buske :)

  SvarSlet
 4. For et praktfullt skue! Skikkelig lekkert :) ha en flott vårhelg!

  SvarSlet
 5. Smukt udsigt. Jeg forstår godt du nyder den, så længe det varer.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka