torsdag den 23. maj 2013

FORUNDERLIGT FORANDERLIGTFarverne skifter i haven. Nu er de grønne blade fyldige og farverne mere afdæmpede, men med køligt pink's livsglæde. Og især de mørke toner begynder at indtage scenen.

Jeg valgte i weekenden at opgrave de rød-laks-abrikosfarvede tulipaner og i det øjeblik faldt bedet til ro. (se fotos fra sidste weekends farve-formøjede her).

Tulipanerne Queen of Night, Don Quichotte, Maytime og New Design dominerer billedet, mens Angelique titter frem og danner sødmefulde overgange til æbletræets blomster, der danner sky over bedet.

Allium er også ved at folde sig ud, mens den mørke bølgekronede storkenæb "Samobor" giver bedet lethed med sine fine blomster.

Og så er den mørke hyld Black Lace (som Fru Friis herligt kalder ”Hovsa-hylden") og alunrud Purple Palace med til at give de mørke toner karakter og vægt.


 
Jeg synes bedet er ved at falde på plads. For to år siden blev det etableret, sidste år blev det vurderet og justeret og i år synes jeg, at det rigtigt folder sig ud...

I hvert fald er jeg godt tilfreds med dets maj-udtryk. 
Håber ikke det skuffer videre frem...


4 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt, du er tilfreds med bedet - det ser fantastisk ud!

  SvarSlet
 2. Smukke farveharmonier, hvor er det fint.

  SvarSlet
 3. Nydelige fargetoner i ditt vårbedd - spennende å se fortsettelsen :)

  SvarSlet
 4. Helt igennem et dejligt bed det er klart at du er tilfreds. Collagen er skøn og jeg er vild med det rullede hostablad:o)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka