søndag den 19. maj 2013

DET DEJLIGSTE MAKKERPAR - DON Q OG KATINKAJa, to der klæder hinanden om foråret er disse. Katinka er her ikke undertegnet, men et dejligt, lille, lavstammet æbletræ, som jeg for nogle år siden forærede min mand i fødselsdagsgave.


Ses her i forgrunden. 


Lavt er det. Så lavt at tulipanerne hviler deres skønne hoveder mod dets grene og her blev farvesammenfaldet så tydeligt. Tulipanen Don Quichotte (rigeligt maskulint navn til en mætte pink tulipan, synes jeg) har helt samme farve som æbleblomsternes blomsterknopper. Og nej jeg tror ikke dette æbletræs blomster er spor anderledes i farven end andre, så Don Q sender vist hede blikke til alle æbletræer...


Synes de er både søde og skønne sammen.

Dejlig pinsesøndag fra Katinka (altså hende der ikke er et æbletræ)3 kommentarer:

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka