søndag den 28. april 2013

ORDNUNG MUSS SEINVist tale om lettere falsk varebetegnelse, om det skulle dække min havestil! Alligevel har jeg fået købt en kantskære  og jøsses den er nem at arbejde med – hvorfor pokker har jeg i årevis bandet over arbejdet med en let krum spade, når alternativet var lige for? 
Har fået rettet bedkanter op omkring bærhækken ind mod børnenes have. Ribs i forskellige afskygninger og solbær danner hæk her - eller mere korrekt skal danne hæk her, men det har været lidt mangelfuldt med væksten i de forgangne år.

Nu har jeg så lagt arbejde i at få bragt orden på området. Græs er fjernet, buskene for første år ikke flyttet og jorden gjort lækker og ”velsmagende” med kogødning, benmel og aske. Nu håber jeg sørme de buske gror. 

Ser faktisk ud til at de allerede viser glædestegn med nye skud og saftige blade. 

Satser på en bær-rig sommer med bærindsmurte knægte, rødgrød og bær-begejstring!

Dejlig dag fra Katinka

Se foto fra i sommer her


8 kommentarer:

 1. Hvor ser det børne-hjørne skønt ud. Det er en rigtig god idé med bær-hæk. Jeg håber at de vokser godt nu. De kan i hvert fald ikke klage over forholdene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taj Rikke - ja en bærhæk tænker jeg må være skøn i børnehøjde (har selv sådanne minder fra min barndom). Desværre har de ikke givet ret meget i forgående år, men i år er det den rene luksusbehandling vi er ude i;0)
   Skøn dag fra
   Katinka

   Slet
 2. Det ser godt ud, kan du ikke vise et billede af kantskæreren? Hvis den er så god, vil jeg gerne se den og evt. hvad det er for et mærke.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Lægger foto ind af den en af dagene:0) Ved ikke om den er bedre end andre, da min erfaring med andre er 0. Men synes den fungerer og hold fast det er let ift spaden..

   Kh og skøn skøn dag herfra

   Slet
 3. I vores familie har vi et motto; "man skal aldrig gå ned på værktøj". Og i mange tilfælde gør det rigtige værktøj bare en rigtig stor forskel, så kan godt forstå, at du er glad for din nye kantskærer i stedet for den runde spade.

  Nu har frugtbuskene ingen undskyldninger for ikke at gro - mums det må blive dejligt med hjemmedyrkede bær :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi det motte er normalt min mands, mens jeg mere har "man må ikke gå ned på planter;0)" Men faktisk gør det gode værktøj en mærkbar forskel og højner arbejdsglæden...

   Og ja håber at vi kommer til at drukne i bær i år;0)

   Dejlig dag herfra

   Slet
 4. nydelige bede med fine kanter - jeg er sikker på at dine buske vil vide at værdsætte din omhu for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét håber jeg virkeligt! Er ikke så meget til bar jord, men her overgiver jeg mig i år og håber på en solid bærhøst...

   Dejlig solskinsdag fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka