søndag den 6. januar 2013

HJÆÆÆÆÆLP!!!!Nisser?
Dårlig karma?
Computer-influenza?
Jeg aner det ikke, men min blog vil pludseligt ikke have med billeder at gøre og jeg kunne tude af arrigskab!

Jeg har lavet Haveplaner & Plantebegejstring gennem ”Blogger” og ikke eneste melding går på hvorfor jeg ikke kan indsætte billeder. Kan trykke på ikon, åbne side med ”vælg fil”, men knappen jeg normalt trykker på og af den vej kan gennemse mit arkiv dukker ikke op. Den der spiral, der viser ar computer tænker, viser sig ganske kort, men forsvinder igen uden noget står tilbage. Og det er det samme på begge computere...

Troede jeg kunne snyde systemet med direkte at kopiere fotos ind, men så sker der det mærkelige, at det umiddelbart ser rigtigt ud på min computer, men det kommer ikke videre...kun jeg kan se dem!

Kender nogle til dette problem? Hvad i alverden skal jeg gøre, for opgivelse er ikke lige min stil....

Jeg vil være kæmpe-, komplet- og kanonglad, hvis du måske kunne hjælpe mig eller kender en der kan...

Dybt frustrerede hilsner fra Katinka

8 kommentarer:

 1. Hej Katinka
  Lige hurtigt et par mulige råd:
  1. Jeg ved ikke hvilken browser du bruger - brug googles egen: Chrome.
  2. Gå gennem Google+ (det kan google godt lide at man gør)se evt min vejledning fra 27 nov.
  3. virker det stadig ikke - så upload billederne til en anden service feks Flickr og hiv dem ind derfra.
  4. Virker det stadig overhovedet ikke så vent.... til google/blogger har løst problemet, det ligger så hos dem.

  håber dette kan hjælpe dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten.

   Har vist skrevet i samme minut som du, men tak fordi du tog dig tid.

   Lagde også en "hjælp" ind hos Blogger og kunne hurtigt se, at jeg ikke var den eneste med problemet. Rådet (som du også gav) med at skifte til Chrome hjalp. Et Explore-problem med en Bug, som de arbejder på.

   Så nu er jeg lettet - meget lettet, for så lige røde stjerner af arrigskab og frustration!

   Hvilken højpuls start på søndagen...

   Men MANGE tak for din hurtige respons og dejlig søndag fra
   Katinka
   (der nu tager en ekstra kop kaffe og et laaangt bad;0))

   Slet
 2. Har vist løst problemet med at skifte til Google Crome - en ekspert havde svaret en lidelsesfælle med at der var en bug på
  Explore, som netop gav dette problem...

  Så nu krydser jeg fingre.

  Pt lettede søndagshilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Det ville jeg også lige have skrevet til dig, men Karsten kom først, det var godt.
  Håber pulsen er nede igen.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, det tog lidt tid. Er ellers ingen hystade, men computerproblemer får mig til at få sorte prikker for øjnene af afmagt og frustration;0)

   Kh Katinka

   Slet
 4. Hej Katinka. Der har gennem december måned været flere indlæg på diverse blogs vedrørende problemer med upload af fotos.En del har har været omkring anvendelse af Picasa og Google+ konto. Jeg har selv oplevet lignende problem... og nu bliver det meget "nørdet". I dette tilfælde var det fordi maximum upload i Picasa var nået. Problemet løses let ved at komprimere billedfilerne. Med Microsoft Office Picture Manager kan du komprimere mange billeder på én gang. Der findes andre værktøjer men dette løste mit problem. Mvh Søren, Dybet 27

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Søren for dit svar.
   Ledte efter det mindste hint fra programmet om det var sådanne sager jeg her var stødt på, men det er tilsyneladende en Bug i Explore som man kan komme omkring via Google Chrome.
   Jeg har faktisk meget lav opløsning på mine fotos - 558 pixels i bredten max, hvilket går lidt ud over kvaliteten, men vil gerne undgå både lofter og langsom blog....så jeg håber det varer længe inden jeg rammer maximum;0)

   Mange hilsner med computerlettelse fra
   Katinka

   Slet
 5. Tak fordi du hjalp mig Katinka nu kører min blog som den skal og solen skinner igen....vi håber at det nu kører læææææææænge inden....nyt loft rammes.
  De bedste hilsner fra Grethe

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka