onsdag den 9. januar 2013

GRÆS I NÆSEHØJDE.


Eller nærmere næse i græshøjde!

Ja undskyld mine makro-billeder for tiden, men sikke jeg leger med min nye zoomlinse til kameraet...

Håber du holder ud og bærer over med mig – det er sikkert en fase.....men det er da smukt sådan at stikke linsen eller næsen helt ned i havens små sejlivede strå, synes jeg.

12 kommentarer:

 1. Jeg holder ud de glæde :-) skønne billeder.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Anne-Mette:0)

   Synes heller ikke det er så slemt det jeg udsætter jer for;0)

   Kh og dejlig aften fra
   Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka
  Uha, det ser godt ud. ser ud som en super linse og resten af dit grej må også være rigtig godt. Kan godt lide det uskarpe bagved motivet - det ser meget rent ud - sjovt at se hvordan det ændrer sig ved forskellig blændeåbning. Der er så meget at eksperimentere med når man får nyt grej, jeg kan stadig blive overrasket over mit eget, selvom jeg har haft det nu ½ år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten!

   Ja alt det grej, som ikke bliver fuldt ud udnyttet. Puha, jeg har haft kamera i 3 år og først i sommer satte jeg dvd med forklaring påp afspilleren...det gik jo godt nok indtil da og tiden var knap, men men men - hvor var det tosset jeg ikke havde taget mig tid tidligere og tåbeligt jeg ikke kan få fingrerne i rigtig manual! Havde tidligere et 100% manuelt spejlreflekskamera, som jeg brugte til dias. De skønneste fotos og megen nu glemt teknik. Jeg må vist tage mig sammen snart...kan jo gøres endnu bedre - og det er klart en energikilde for mig.
   Så ½ år i min optik er stadig i intro-fasen;0)

   Dejlig aften og mange hilsner fra
   Katinka

   Slet
 3. Jeg elsker macrobilder, så for min del må du gjerne vise flere! Kjempefine bilder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer, det kan jeg vist godt love;0)

   Skøn aften og mange vinterhilsner fra
   Katinka

   Slet
 4. Det ser så fint ud, så bliv bare ved.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg jo heller ikke lade være med;0)

   Kh Katinka

   Slet
 5. Kan godt forstå du hygger dig med dit udstyr! Og det er dejlige billeder at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana - og sjovt er det nu også....og hårdt arbejde for computer at fordøje alle de foto;0)

   Mange hilsner fra
   Katinka

   Slet
 6. Du må hellere end gerne stikke næsen og kameraet i græsset lige nu for det er absolut mere spændende at se på fra den vinkel end fra oven:) Jeg har også nogle af den slags billeder dog med rimfrost på som jeg holder af at kikke på indimellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Lisbeth.
   Oppefra ser det altså ret trist og brun-snasket ud, men zoomer man ind, ja så er der lidt saft og kraft at spore....

   Dejlig aften fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka