fredag den 21. december 2012

PIFT AF GRIS TIL JULENAllerede den sidste dag i november proklamerede jeg, at i år skulle min jul have et orange twist, som tiltrængt vitaminindsprøjtning ovenpå en mørk og våd november.


Dette har jeg løst med japanske lygter i blandt andet adventskransen, med orange bånd om gaver og endda et orange bloklys, selvom farvede lys normalt afvises ved hoveddørene!


Men én ting har voldt mig problemer og det har været juletræspynt. Jeg har en regel (selvskabt naturligvis, men ikke af den grund lettere at afvige fra!), at der hvert år skal minimum én ny ting på juletræet og den skal være i netop det års juleånd. Jeg har ledt som en vanvittig efter orange pynt (måtte dog pga skoldkopper hos yngste familiemedlem nedtone ambitionsniveau og droppe juleshoppingen i København) og jeg har ikke tal på det antal ekspedienter, der undrende har kigget på mig og sagt:”Jamen vi har meget i rødt!” Det var jo præcis det jeg ikke gik efter – heller ikke grønt, pink, sølv, hvid, guld, sort, blå eller kobber....det var orange!


Til sidst fandt jeg disse skønne grise fra Liebe – og jo det orange islæt er ikke prangende, men det er der. Nu glæder jeg mig til de kan komme op at hænge lillejuleaften. Synes de er skønne – blanke på den ene side, matte på den anden...og så lige til at spise, næsten!
Porcelænsgrise til juletræet
Pig Pink Pig Pink fra Liebe8 kommentarer:

 1. De er virkelig nuttede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja søde, runde og lyserøde;0)

   Dejlig aften og mange juleaften fra
   Katinka

   Slet
 2. De er søde de små grise. Jeg kommer til at tænke på Lisbeth fra Countrylivs små hjemmestikkede julegrise, som jeg totalt faldt for sidste år ...... jeg er sikker på, at du kan få opskriften af Lisbeth. Jeg har bare ikke selv fået dem strikket. Har så meget julepynt, så jeg må variere fra år til år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder også fint, men mine strikke-kompetencer er ret begrænsede...heldigvis er min mor en ørn, men ikke til småting, så jeg må nok opgive strikkede grise, men skal da lige have checket Lisbeths indlæg fra sidste år:0)

   Hyggelig decemberaften og varme hilsner fra
   Katinka

   Slet
 3. Hvor er de søde Katinka, godt det lykkedes til sidst at finde noget med orange.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men jøsses jeg har drønet rundt med paraplyklapvogn og skoldkopper;0)...og ja juhu for Magasins sortiment!

   Kh og dejlig aften fra
   Katinka

   Slet
 4. Hvor er de super fine Katinka, godt det lykkedes til sidst :-)

  Kh. Anne-Mette

  P.S? Jeg har åbenbart ikke fået tilmeldt mig som fast læser hos dig. Sikken en fejl for jeg har jo læst med længe ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne-Mette!
   Ja dejligt jeg fik mit tilsyneladende håbløse projekt klaret:0). Og et varmt velkommen til - bliver SÅ glad for faste læsere altså:0)

   Kh og skøn aften fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka