søndag den 23. december 2012

DE SIDSTE FORBEREDELSER - NORDISK JUL MED ENGELSK ISLÆT.Jul over indgangspartiet.
Vores hus har et fint, originalt indgangsparti fra 50’erne, hvor huset blev bygget. 2 hoveddøre byder velkommen uden at vise mindste forlegenhed over den plads de bruger - og jeg værdsætter den stemning og karakter de giver til huset.


Over hoveddørene har jeg igen i år bundet en guirlande. Denne jul har jeg valgt kun at bruge fyr som materiale, da det enkle, buskede og rustikke lokke er mig kært – synes det giver hele synet at skønt mix af engelsk og nordisk jul.
Om midten har jeg viklet opbindergarn og sort stofbånd – en kontrast der på tærsklen mellem ude og inde.


Så nu er indgangspartiet også klar til julen...Hertil jeg ønsker mig ny, enkel udendørsbelysning også!


11 kommentarer:

 1. Åh, dobbelte hoveddøre er bare noget af det PÆNESTE! Din fyrreguirlande er smuk. Jeg elsker også fyr. Har selv haft planer om at binde en guirlande, men det blev ikke i år ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Nana! Og guirlanden var faktisk overordentlig hurtig at lave pga fyrrens buskede og kostede væsen - tog ikke en time, hvilket var skønt, når tiden her i julen bare løber hurtigere end en sulten julenisse (hm...:0)).

   Mange Lillejuleaftenhilsner og ønsket om at du får nogle skønne, skønne juledage
   Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka!
  Det ser rigtig godt og "julet" ud.Du har en skøn stil,som er meget gennemført i det du præsenterer på bloggen.Det er en kunst at få det til at passe til huset.
  Det er spændende hver gang du har indlæg.
  Rigtig god jul!
  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde og rosende ord Lise, som jeg lige voksede en 2-3 cm af:0).

   Varme julehilsner og dejlig lillejuleaften fra
   Katinka

   Slet
 3. Hvor ser det altså bare lækkert og stilfuldt ud, som altid på dine sider :o)
  Glædelig jul fra Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Vibeke.

   Ih nogle søde ord - jeg sidder her og smiler af de roser:0)

   Rigtig glædelig jul og skøn Lillejuleaften fra
   Katinka

   Slet
 4. Kære Katinka.

  Som en anden blind passager, har jeg læst og nydt din æstetiske og interessante blog igennem nogen tid, Katinka. Min tid er knap og udvalget af haveblogs efterhånden meget meget stort. Derfor får jeg slet ikke kommenteret i det omfang og hos de blogejere, jeg gerne vil. Men nu vil jeg lige give mig til kende, for at fortælle dig, at jeg nyder din dejlige måde at skrive på. Jeg beundrer din ildhu og enthusiasme. Som småbørnsmor kræver det sin kvinde at lægge så mange kræfter og energi i at lave en GOD blog med sjæl. Hatten...eller nissehuen af for dig:o) :o)

  Med tak for rigtig mange gode indlæg, vil jeg hermed ønske dig og dine kære fra nær og fjern en rigtig glædelig jul, samt et lyst, lykkeligt og på alle måder blomstrende 2013.

  De kærligste snestormshilsner og tanker fra en ex-(sne)blind passager

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups - fik skrevet i det forkerte felt - min julehilsen til dig kommer nedenfor...

   Kh Katinka

   Slet
 5. Kære Tante Grøn.

  Hjerteligt tak for din søde julehilsen og dine varmende, rosende ord. De gav temperaturen i maven et nyk opad, hvilket er hårdt tiltrængt, når sneen vælter ned udenfor.

  Og ja kommentare er skønne, men nul surmuleri på den konto – store smil herfra og en glæde over, at du jo netop har læst med og er begejstret. En skøn lillejuleaftenhilsen som højner min skriveiver og lyst til bare at give mere fra mig...det er SÅ vidunderligt at mennesker rundt om gider læse mine ord og værdsætter dem. Det er altså lidt af en gave:0)

  Så en dejlig julehilsen til dig og dine herfra det hvide Nordsjælland....men håber nu ikke det er sidste gang jeg hører fra dig;0)! Og så et fortryllende nytår ønsker jeg dig samtidig!

  Mange julehilsner og forunderlig dag fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. Kære Katinka
  Du har lavet så mange smukke og stemningsfulde julepyntninger både ude og inde - og selvom det er op til jul vi pynter ekstra meget har man fornøjelsen af det gennem vinteren, hvor det grønne gør godt at se på og jeg formoder at du også lader pynten hænge efter jul?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Først lige glædelig jul!
   Og jeg vil sige, at noget får lov at hænge, mens andet snart tages ned. Det fuglespiselige hænger til det er plyndret, det store hjerte på garagen kommer nok også til at hænge der en god bid af vinteren, men denne guirlande tror jeg snart bliver taget ned. Vi har nemlig fået ny belysning til indgangspartiet (som jeg havde skrevet på ønskesedlen), så den skal jo snart op og lyse:0)

   Dejlig dag og mange varme (jule)hilsner fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka