fredag den 2. november 2012

ROSENFOREDRAG – SES VI?


I morgen skal rosenpassionen virkeligt dyrkes! Jeg har tilmeldt mig foredrag ved Ernst Jensen, som kommer til Holte.

Glæder mig til at forhåbentlig får yderligere viden om den plantegruppe, som har snørret sig fast til mit hjerte, mens jeg samtidigt frygter, at der med ét er tilført tonsvis af nye roser på min ønskeliste - som jeg bare har umådeligt svært ved at finde plads til i haven.

Men er der andre end mig der skal afsted? For så vil det da være skønt med en lille tilkendegivelse midt imellem store tanker om de stikkende krabater...

Så måske vi ses?

Men først en lille kavalkade af denne sommers rosenoplevelser i min have - bare til at lune sig på...10 kommentarer:

 1. Det var da noget af en skøn rosen samling du viser :-)

  Hvis jeg var blevet opmærksom på foredraget for nogle dage siden, var jeg nok kommet. Jeg er meget tæt på at opgive de roser jeg har, så det ville være fint, hvis jeg kunne få nogle hints til nogle mindre plejekrævende sorter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da ærgelige Gitte!

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Af naturlige årsager kommer jeg ikke, jeg ville gerne. Min søn og svigerdatter bor i Holte, så det kunne jeg godt have gjort, men jeg vidste det ikke, før jeg læste det her. Min søn er i øvrigt på vej til Californien lige nu og min svigerdatter fylder 30 i morgen.
  Det er en smuk kavalkade, du har lavet her, men du har ret med sådan et foredrag kan man nemt blive fristet til endnu flere roser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth! Og kan godt se du ikke lige kommer den vej forbi - især ikke når familie er bortrejst...

   Kh Katinka

   Slet
 3. Det lyder ellers fristende, men desværre ikke en mulighed for mig. Jeg hørte Ernst Jensen fortælle om roser til et arrangement hos Kjeld Slot i juni, og det var bestemt ikke kedeligt. Selvfølgelig bliver du fristet til endnu flere roser, selvom du godt nok har mange skønne allerede. God fornøjelse :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - ja det bliver vist farligt, men forhåbentligt også berigende:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 4. Fornemmer jeg en rosenpassion med prinsessetoner...!?? ;o)

  Jeg ville elske at høre hr. Jensen, men det må blive engang når han er i "hjemlandet" - god fornøjelse med foredraget og du kan vist stadig nå at købe barrodsroser til den nye samling... ;oD

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske ikke ligefrem prinsessedrømme, men et feminint kampråb her i mit testosteron-dominerede hjem!

   Men mange roser er lyserøde og afdæmpede for at få plads i haven – dog værdsætter jeg, når der er godt med grønt omkring, til at give lidt ”salt til sukkeret”:0) – og så fik jeg ikke lige de mørke repræsenteret, da jeg lavede denne hurtige collage, hvor især alba-roserne og de engelske er dominerende.
   Men roser stikker mig dybt i hjertet af uransagelige årsager, så jeg glæder mig til liiige om lidt.

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 5. Dejlige billeder af roser man længes ligefrem efter sommer igen. Jeg ville også gerne til foredrag, men der er lidt for langt. Heldigvis var jeg til foredrag med Knud Pedersen fra Rosenposten i august og ja man bliver fristet til at købe flere, da jeg kom hjem bestilte jeg 4 nye roser hos ham.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.

   Tak - glæder mig til at blive fortryllet af rosernes verden af duft, poesi og søde drømme:0)- og ja Rosenposten er vist ALTID garant for nye rosenønsker:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka